Teknoloji Gündem

Haftanın iOS uygulamaları - Haziran 4.H


Google Fotoğraflar
Bulut tabanlı fotoğraf ve video depolama son dönemde giderek popüler olan bir yöntem. Fotoğraflarınızın iOS cihazınız üzerinde fazla yer tutmasını istemiyorsanız, onları iCloud, Dropbox, Flickr gibi depolama servisi üzerine kaydedebilirsiniz. Bu servislerin arasına şimdi de Google'ın fotoğraf servisi eklendi.
Google fotoğraflar uygulaması, isterseniz iOS cihazınız ile senkronize çalışarak fotoğraf arşivinizi eş zamanlı olarak bulut ortamına taşıyor, isterseniz fotoğraflarınızı kendiniz bulut alanına gönderebiliyorsunuz. Google Fotoğraflar uygulamasının en önemli özelliği ise kullanışlı ve kolay bir arayüz sunması. Örneğin, çok sayıda fotoğrafı, önce birinin üzerinde basılı tutup ardından kaydırma yöntemi ile işaretleyebiliyorsunuz.
Google Fotoğrafları kullanışlı kılan bir diğer özelliği ise foto düzenleme araçlarını yerleşik olarak sunması. Bu araçlar sayesinde fotoğraflarınızı uygulamadan uygulamaya taşımadan tek uygulama üzerinde hem düzenleyip hem saklayabileceksiniz. Google Fotoğraflar uygulamasını buradan indirebilirsiniz.
 

Bir yorum yazın

Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Başa Dön