Android telefonlarında uzun zamandır var olan bu özellik ile telefonunuzu kullanırken, gelen bir arama ile yaptığınız iş artık yarım kalmayacak. Oyun oynarken size bir arama geldiğinde Callbar aramayı ekranın üst tarafında size gösterecek ve oyununuza isterseniz devam edebileceksiniz. Aynı şekilde arama yaparken de, arka tarafta maillerinizi de kontrol edebileceksiniz. Callbar'ın özellikleri bunlarla da bitmiyor. Ayarlar menüsünde Callbar'ı isterseniz Telefon, Facetime Video, Facetime Ses görüşmelerinde de aktif hale getirebiliyorsunuz.
 
·         Incoming Calls at Lock Screen seçeneği ile kilit ekranında dahi CallBar'ı kullanabiliyorsunuz.
 
·         Dialer Activation Methods altındaki Native Methods bölümünden Tap & Hold Statusbar seçeneğini işaretlerseniz, durum çubuğuna basılı tuttuğunuz zaman CallBar aktif oluyor ve arama yapabiliyorsunuz.
 
·  Aynı zamanda cihazınız kilitli ise Double - Tap Home Button seçeneğine basarak direk olarak kilit ekranından arama yapabiliyorsunuz.
 
·  Bu bölüm altındaki Replace Phone.app seçeneğini işaretlerseniz iPhone'un beraberinde gelen arama bölümü CallBar ile değişiyor.
 
·  CallBar'ın kilit ekranında son aramalar gibi tüm özellikleri ile beraber kullanılabilmesi için Miscellaneous kısmından Passcode- Locked Protection ayarının kapalı olması gerek.
 
·  Aynı bölümde yer alan Vibrate on Answer kısmı ise Android telefonlarında olduğu gibi, çağrınız bağlandığında titreşimle sizi uyarmasını sağlıyor. Bu özellik ile telefonu çağrı cevaplanana kadar kulağınıza götürmenize gerek kalmıyor.
 
·  Sleep Button Always Locks kısmı ile iPhone güç tuşu, arama sırasında hoparlör, handset veya bluetooth bağlantılarının yanında ayrıca kulaklık ile kullandığınız zamanda çağrıyı sessize almanızı sağlıyor.   

video##1730##player

Teknolojigundem.com