Teknoloji Gündem

Asus'un üçü bir arada bilgisayarı Türkiye'de

Yeni Zenbook UX301 ve UX302 – en zorlu uygulamalarda bile akıcı bir performans

İlk kez Computex 2013’te sergilenen yeni Zenbook UX301 ile UX302, ödüllü Zenbook tasarımına dayanan gelecek nesil birer Ultrabook. Yeni modeler, Zenbook’lara damgasını vuran metalik “bükümlü” bir tasarıma sahip, bunun yanı sıra pırıl pırıl bir Corning Gorilla Glass 3 tabakası, bu cihazı son derece sağlam ve şık kılıyor.

1920 x 1080 Full HD ve 2560 x 1440 WQHD çözünürlüğe sahip 13.3 inçlik bir ekran, yeni ASUS Zenbook’un son derece net görüntüler ve metinler sunmasını sağlıyor. IPS ekran teknolojisi de 178 derece görüş açılarında zengin ve gerçek renkler sunarken, 10-noktalı çoklu-dokunmatik özelliği, Windows 8 ile kusursuz ve hassas bir parmak kontrolü imkanı veriyor.  

Yeni Zenbook, sorunsuz çoklu-görev performansı ve muhteşem enerji verimliliği için 4. nesil Intel® Core™ işlemcilere sahip. En yüksek kalitede bir 28W Core i7-4558U çift-çekirdek opsiyonu en talepkar uygulamaların bile rahatça çalışmasını sağlıyor. Tercihi 512RAID0 SSD depolama alanı ise performansı çok daha üst seviyelere taşıyor.

Aytaşı beyazı ve Safir mavisi renklerde üretilen Zenbook UX301, yüksek hızda kablosuz veri akışı için 802.11ac Wi-Fi’ya ve USB 3.0 ve Bluetooth 4.0’ın da dahil olduğu kapsamlı bağlantı seçenekleri sunuyor. Bütün modeller, otomatik ışık seviyesi kontrolüne sahip arka aydınlatmalı klavye ve Windows 8 jestlerini tamamen destekleyen çoklu-dokunmatik touchpad barındırıyor. ASUS SonicMaster ses teknolojisi de video, müzik ve oyunlarda zengin ve detaylı sesler için tüm modellerde standart olarak bulunuyor.

Bir yorum yazın

Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Başa Dön