Teknoloji Gündem

TTNET'ten okul öncesi ailelere büyük destek

Süper Limitsiz paket, yüksek hız kullanımını 50 TL’lik hediye çeki ile birlikte sunuyor

 

TTNET müşterileri 16 Mbps’ye kadar hızlı Süper Limitsiz pakete, 24 ay boyunca ayda 59,90 TL sabit fiyatla sahip olabilecek. Üstelik yüksek hız kullanım rahatlığıyla müşterilerimiz özgürce kullanım yapıp, ttnetleokulyolunda.com sitesinde okul alışverişleri için 50 TL’lik hediye çekinden faydalanabileceklerdir. Bu dönemde ayrıca Vitamin hizmeti ilk 6 ay ücretsiz, sonraki 6 ay boyunca aylık 8,9 TL’ye sunulacak.

 

Mevcut müşteriye 24 ay taksitli bilgisayar ve yazıcı

 

Mevcut müşteriler 24 ay taksitle alabilecekleri dizüstü bilgisayar ve yazıcı ile de çocuklarının eğitimine destek olacak. Ayda 79,9 TL’ye 24 ay taksitle sunulan dizüstü bilgisayar ve ayda 6 TL’ye 24 ay taksitle sunulan yazıcı da öğrencilerin okul hayatını kolaylaştıracak.

                                           

Alışverişten desteğe her şey; www.ttnetleokulyolunda.com’da

 

Türkiye’nin dört bir yanındaki TTNET müşterileri, okula dönüş döneminde kırtasiyeden giyime, teknolojiden ayakkabıya ve okul çantasına kadar her türlü okul ihtiyacını, zahmetsizce ve uygun fiyatla, Eylül ayının ilk haftasında açılacak www.ttnetleokulyolunda.com sitesinden alabilecek. TTNET’liler alışveriş dışında ihtiyaç duyabilecekleri pek çok bilgiye de bu platformdan ulaşabilecek.

 

Başa Dön