Berlin'de düzenlenen IFA fuarında, teknoloji firmaları yeni ürünlerini görücüye çıkarmaya başladı. Yeni ürünlerini görücüye çıkaran firmalardan birisi de Acer oldu. Acer, düzenlediği özel etkinlikte oyunculara özel olarak geliştirdiği oyuncu tableti Predator 8 ile yine aynı şekilde oyuncu akıllı telefonu olan Predator 6'yı tanıttı.



Acer Predator 6, oyuncu cihazları markasının ilk akıllı telefonu olma özelliğine sahip. Acer her ne kadar oyuncu akıllı telefonu olarak lanse etse de cihazın tam donanımı net olarak bilinmiyor. Acer yeni akıllı telefonunda MediaTek Helio X20 yongaseti sunacak.

Yongaseti beraberinde 4 çekirdekli ve 850MHz saat hızında çalışan Mali-T880 grafik birimi getiriyor. Ancak yongasetinin eksik tarafı LPDDR3 belleklere kadar ve 2K ekranlara kadar destek sunabilmesi. 

video##2006##player

Modelde ayrıca 6 inçlik ekran, MediaTek Helio X20 yongaseti, 4GB RAM, 21MP çözünürlüğünde arka kamera, oyunlarda titreşimli geri bildirim ve ön tarafta 4 adet hoparlör şeklinde sıralanan diğer özellikler mevcut. Cihazın arka tarafının agresif yapısı Predator ismine uygun olarak tasarlanmış.

Diğer taraftan Predator 8 ise, 8 inç büyüklüğünde ve 1920×1080 piksel çözünürlüğünde FHD ekran, Intel Atom x7-Z8700 işlemci, 2 GB RAM, 32 veya 64 GB dahili depolama alanı, SD kart girişi ve 8,5 saat kesintisiz oyun imkanı sağlayan pili ile geliyor.