Philips, ses sistemi ürünlerine yeni bir boyut getirdi. Film ve müzik keyfini ikiye katlayan ses kalitesini, küçük bir alanda sorunsuzca yansıtan ve ahşap kasasıyla farklı bir gövdeye sahip olan Soundstage ses sistemi, 55 inç boyutuna kadar panel TV’leri destekliyor.
Hi-Fi tutkunlarına yepyeni bir seçenek sunan ürün, iki ayrı modelle sunuluyor. Serinin HTB4150B modeli, eksiksiz ev sinema deneyimi sunmak üzere dâhili Blu-ray 3D oynatıcıya ve Philips Smart TV özelliğine sahip.

Philips Soundstage, yüksek kaliteli ses deneyiminin yanı sıra, kompakt tasarımıyla da alandan tasarruf etmenizi sağlıyor ve karmaşık kablo görünümünü ortadan kaldırıyor. Ürün, entegre subwoofer ve sanal surround ses ile birlikte geliyor. Blu-ray diskler için fazla göze çarpmayan bir yuva içeren Philips Soundstage Philips Smart TV ve Net TV hizmetlerine erişim sağlıyor.
Philips SoundStage, Bluetooth üzerinden müzik aktarımına imkân sağlayarak, kablosuz özgürlüğe de göz kırpıyor.
Android telefonlar için 'Yakın Alan İletişim' desteği de ürünün bir diğer özelliği. SoundStage'i TV'ye bağlamak için sadece bir HDMI kablosu yeterli, kurulumu ise hızlı ve basit.
Philips Soundstage HTB4150B modeli 349 Euro, HTL4110B modeli ise 249 Euro’luk fiyat etiketiyle satışa sunuluyor.
Özellikler
2.1 kanal stereo, Dolby Digital ve Sanal Surround Ses
Blu-ray 3D (Sadece HTB4150B)
HDMI bağlantısı
Blu-ray, DVD oynatıcılar, oyun konsolları ve MP3 çalarlar gibi diğer cihazlarla sorunsuzca çalışır
Harici cihazlar için ses girişi ve tüm HDMI CEC cihazlarını tek bir uzaktan kumanda ile kontrol edebilmek için EasyLink