Apple'ın bugün San Fransisco'da Moscone West binasında yapacağı WWDC 2014 geliştiriciler konferansına artık saatler kaldı. Tanıtımın yapılacağı binada artık hazırlıklar tamam. Dün yayınladığımız haberde, iOS 8 ve OS X 10.10 işletim sistemlerinin bugün tanıtılacağı, Moscone West binasına asılan görsellerde ortaya çıkmıştı.



Milyonlarca teknolojisever, Apple'ın iOS 8 ve OS X haricinde hangi yenilikleri duyuracağını merak ediyor ve sabırsızlanıyor. Apple bu ilgiye kayıtsız kalmadı ve geçtiğimiz hafta, WWDC 2014 etkinliğini canlı olarak yayınlayacağının müjdesini verdi.
 
Peki Türkiye Saati ile saat 20:00'de başlayacak etkinliği canlı olarak nasıl izleyebilirsiniz?
 
Apple.com ve Apple TV üzerinden yayınlanacak WWDC etkinliğini izlemenin birkaç yolu bulunuyor. Apple Windows PC kullanıcılarına bir sürpriz yaparak bu yıl etkinliği canlı izlemelerine imkan tanıdı.
 
1. Yöntem - Windows PC üzerinden izleme
 
Windows tabanlı PC kullanan okuyucularımız bilgisayarlarına Safari ve  Quicktime 7 yazılımını ( buradan indirerek ) kurmaları gerekiyor. Yazılımı kurduktan sonra apple.com üzerinden canlı yayın akışını izleyebilecekler.
 
2. Yöntem - Mac üzerinden izleme
 
En az OS X 10.6 ve Safari 4 yüklü bir Mac bilgisayarınız varsa etkinliği canlı olarak buradan izleyebilirsiniz.
 
3. Yöntem - iOS cihazlar üzerinden izleme
 
En az iOS 4.2 ve üzeri iOS yüklü iPhone, iPad ve iPod'da Safari tarayıcısı üzerinden canlı olarak buradan izleyebilirsiniz.
 
4. Yöntem - Apple TV üzerinden izleme
 
En az 5.0.2 güncellemesine sahip ikinci ve üçüncü nesil Apple TV'ler üzerinden etkinliği canlı izleyebilirsiniz.
 
Sizce Apple, iPhone 6 ve akıllı saati iWatch'u bu etkinlikte tanıtacak mı?