Avea'dan yapılan açıklamaya göre, Avea’nın ana sponsorluğunda düzenlenen "Avea Whitefest 2014"ün ikinci dönemi yarın başlayacak. Renkli etkinlikler ve beğenilen sanatçıların özel performanslarıyla kayak tatillerinin ilgi çeken festivali "Avea Whitefest 2014"ün 30 Ocak Perşembe gününe kadar sürecek ikinci döneminde; Suat Ateşdağlı, Murat Dalkılıç, Fatih Ürek, Gripin ve Erdem Kınay&Merve Özbey sahne alacak.
"Avea Whitefest 2014"ün, 19-23 Ocak tarihleri arasında düzenlenen ilk döneminde Bengü, Fatih Ürek, Duman ve Erdem Kınay&Merve Özbey’in performanslarının yanı sıra "After Ski" ve "Karaoke" partileriyle de binlerce kişi keyifli bir tatil geçirmişti. 9-13 Şubat tarihlerinde düzenlenecek üçüncü dönem ile son bulacak "Avea Whitefest 2014", tüm kayak ve eğlence tutkunlarını zirvede buluşturmaya devam ediyor.
Festivalin programı şöyle: 26 Ocak Suat Ateşdağlı, 27 Ocak Murat Dalkılıç, 28 Ocak Fatih Ürek, 29 Ocak'ta Gripin ve Erdem Kınay & Merve Özbey sahne alacak.
Festivalin üçüncü döneminde ise 9 Şubat Suat Ateşdağlı, 10 Şubat Murat Dalkılıç, 11 Şubat Fatih Ürek ve 12 Şubat'ta Sıla ile Fettah Can sahneye çıkacak.