Canon’un müşterilerine pazardaki en geniş üretim baskısı çözümlerini sunmak üzere gösterdiği çalışmalar devam ediyor. Türkiye'deki kullanıcılar artık Canon ürünleri yanında Océ markalı ürünleri de Canon Eurasia ve firmanın akredite iş ortakları aracılığıyla satın alabilecek.
 
Canon Eurasia İş Çözümleri Grubu Satış ve Pazarlama Direktörü Michele Tuscano, bu yeni gelişmeyle ilgili şunları dile getirdi: “Bundan böyle Océ markalı sürekli  form yazıcılar ve geniş formatlı baskı çözümlerinin satışı doğrudan Canon Eurasia tarafından yönetilecek. Dijital baskı sektöründeki hızlı büyümeyi düşündüğümüzde, bu gelişme, ortaklarımız ve müşterilerimiz açısından mükemmel fırsatlar doğuruyor. Müşterilerimiz ve ortaklarımız, tamamı katma değerli çok sayıda hizmetle desteklenen Canon ve Océ markalı baskı çözümlerinden oluşan birleşik bir portföyden yararlanabilecekler. Artık dijital baskı pazarının lideri haline gelmek için elimizin altında tüm imkanlar mevcut."
 
Canon bu iki baskı çözümünü mevcut portföyüne entegre ederek, bölge çapında daha birleşik ve etkili bir yapıya dönüşmeyi  hedefliyor.  Bu çözümlerin bir araya geldiğinde oluşturduğu güç ile Canon Eurasia daha yüksek bir müşteri memnuniyeti sunmanın yanısıra pazara yenilikçi baskı teknolojileri ve hizmetleri de kazandıracak.