Yaz sezonunun açıldığı şu günlerde denizin tadını çıkarmak isteyenlerden, kültür turizmi gibi alternatif tatil modellerini tercih edenlere kadar tüm seyahat tutkunlarının ihtiyaç duyacağı otel rezervasyonları, uçak, deniz otobüsü ve otobüs biletleri ile araç kiralama hizmetleri Cepyol.com üzerinde kullanıcılar ile buluşuyor. 
250.000’den fazla otelde rezervasyon yaptırma, 700’den fazla lokasyonda araç kiralama, 800’den fazla yerli ve yabancı havayolu ile 70’den fazla otobüs firmasından bilet satın alma imkanlarını bünyesinde barındıran Cepyol.com, fiyat karşılaştırma sistemi sayesinde kullanıcıların değişen bütçelerine uygun farklı fiyatlardaki biletleri akıllı telefonları üzerinden kolaylıkla satın almalarını sağlıyor. Her türlü seyahat planlamasının gerçekleştirilebileceği ücretsiz bir mobil seyahat uygulaması olan Cepyol.com’dan İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) biletleri de hızlı ve güvenli bir şekilde satın alınırken, İstanbul Şehir Hatları Vapur Sefer saatlerine de ulaşılabiliyor.
Blackberry 10 platformunda yer alan ve iOS, Android, Windows 8 işletim sistemli tüm mobil cihazlara ücretsiz olarak indirilebilen Cepyol.com hakkında detaylı bilgiye http://cepyol.com/ adreslerinden ulaşılabilmektedir.

Cepyol uygulamasını iOS cihazlara indirmek için buraya, Android cihazlara indirmek için buraya, Windows cihazlara indirmek için buraya tıklayınız.