Şu an itibariyle henüz Samsung'un en üst seviye modelleri bile Google'ın son mobil işletim sistemi Android 6.0 Marshmallow güncellemesine kavuşabilmiş değil. Bu anlamda son olarak geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan Samsung'un  Marshmallow yol haritasıyle birlikte, Samsung kullanıcılarının güncelleme için Ocak ayını beklemesi gerektiğini öğrenmiştik. Ancak Samsung'un yıllar önce piyasaya sunduğu Galaxy S3 kullanıcılarının böyle bir zorunluluğu yok!

Android Police'in yapmış olduğu habere göre, Samsung'un emektar telefonu Galaxy S3'ün "i9300" model numaralı uluslararası versiyonu, CyanogenMod 13'le Marshmallow güncellemesine kavuştu.

Bu sayfa üzerinden indirebileceğiniz ROM'u cihazınıza kurarak siz de Galaxy S3'te Marshmallow'un nasıl çalıştığını görebilirsiniz. Ancak tabii ki Marshmallow'un cihazda stabil şekilde çalışmasını beklemeyin. Bununla birlikte bu "özel" güncellemenin hala eksikleri de bulunmuyor değil. Tabii cihazınıza bu ROM'u kurmanız için cihazınızın ROOT'lu olması gerektiğini de hatırlatalım.