Garanti Bankası, yenilikçi yaklaşımıyla tüm yatırım camiasının ihtiyaçlarına odaklanarak, dünyanın her yerinden yatırımcıların aradığı bilgiye kolayca ulaşabilecekleri Yatırımcı İlişkileri (IR) web sitesi ve iPad uygulamasını hizmete sundu. Kullanıcı dostu tasarımıyla dikkat çeken, Türkçe ve İngilizce olmak üzere iki dilde hazırlanan yatırımcı ilişkileri web sitesi ve uygulaması; zaman ve mekândan bağımsız, zengin bir içerik sunuyor. 
 
Garanti IR iPad uygulaması ile www.garantiyatirimciiliskileri.com ve www.garantiinvestorrelations.com adreslerinden ulaşılabilen web siteleri; güncel haberler ve özel durum açıklamalarına kolay ulaşımı sağlarken, Yatırımcı Takvimi fonksiyonuyla kullanıcılara etkinlikleri takip etme ve kişisel takvime ekleme olasılığı sunuyor . Garanti hisse senediyle; endeksler, yerli ve uluslararası bankalar arasında farklı para birimlerinde karşılaştırmalı analizler yapma imkânı tanıyan İnteraktif Analiz fonksiyonu ve Yatırımcı Hesap Makinesi, fark yaratan bölümler arasında yer alıyor.

Garanti Yatırımcı İlişkileri web siteleri, temel ve pratik bilgileri içeren Yatırımcı Kiti ve  tüm dokümanların bulunduğu İndirme Merkezi fonskiyonlarıyla her türlü kullanıcı ihtiyacına cevap veriyor. Yatırımcı İlişkileri iPad uygulaması ise yeni içerik eklendiğinde bildirim ulaştıran sistemi ve çevirimdışı iken de okunabilen zengin içeriğe sahip kütüphanesindeki faaliyet raporları, sürdürülebilirlik raporları, finansal raporlar, kurumsal sunumlar ve periyodik yayınlarıyla, kullanıcılara her zaman ve her yerde güncel bilgiye ulaşım sağlıyor.
 
Konuyla ilgili görüşlerini paylaşan Garanti Bankası Genel Müdürü Ergun Özen, “Çevrimiçi ve mobil bankacılıkta değişimin liderliğini yapan Garanti, yenilikçi hizmetlerini paydaşlarıyla kurduğu şeffaf iletişime de taşıdı. Borsa İstanbul’un en yüksek halka açık piyasa değerine sahip olan Garanti’nin, yaklaşık 40 ülkeden hissedarı bulunuyor. Yarattığımız değeri tüm paydaşlarımıza proaktif ve düzenli bir şekilde aktarmakta, dijital kanalların önemine inanıyoruz. Bu doğrultuda, Garanti’nin etkin bilgi paylaşımını yansıtan Yatırımcı İlişkileri web sitesi ve iPad uygulamasını hizmete sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Türkiye’den ve dünyanın pek çok yerinden yatırımcılar, basın ve medya mensupları, çalışanlarımız, iş ortaklarımız ve tüm paydaşlarımız için faydalı bir kaynak olmasını diliyorum.” dedi. 
 
Garanti Yatırımcı İlişkileri İngilizce web sitesi, mesajların açık ve net iletilmesindeki gücü, tasarım ve yaratıcılık kriterlerindeki üstün performansı, zengin ve uygun mesaj kurgusuyla; uluslararası otoriteler tarafından kısa sürede birçok ödüle layık görüldü. Dijital dünyada iletişim ve yenilikçiliğin simgesi olan Mercomm - Galaxy Awards’ta “Gümüş Ödül”ün, League of American Communications Professionals-LACP Spotlight Awards’ta “Platin Ödül”ün ve Stevie Awards’ta “Altın Ödül’ün sahibi oldu.