iOS - Pic&Vid Stitch


 
iOS işletim sistemli mobil cihazlar ile uyumlu video editör uygulaması Pic&Vid Stitch bugüne özel ücretsiz yayınlandı. Çektiğiniz video ve fotoğrafları uygulamada bulunan çeşitli efekt araçlarıyla kişiselleştirebilirsiniz. Uygulama ile iki farklı videoyu birleştirebilir, hatta aynı karede hem fotoğraf hem video yayınlayabilir, fonu değiştirebilir eserlerinize efektler verebilirsiniz. Fotoğraf ve video editörü uygulamaları arasında 4.5 yıldızla sevilen uygulamalar arasında bulunan Pic&Vid Stitch, bugüne özel 1,79$ fiyatı yerine ücretsiz olarak buradan indirebilirsiniz.
 
iOS - Just Type


 
iOS işletim sistemli mobil cihazlar ile uyumlu not alma uygulaması Just Type artık ücretsiz. Tasarımı e-posta arayüzüne benzeyen uygulama üzerinde not alınan içerikler liste halinde görülebiliyor, içerikler arasında rahatlıkla geçiş sağlanabiliyor.
iPad için ekstra klavye seçenekleri sunan uygulama bulut depolama servisi Dropbox ile entegre edilebiliyor. Önemli notları çeşitli renk işaretlemeleriyle ön plana çıkarabiliyorsunuz.
App Store'da 1,79$ fiyat etiketiyle satılan Just Type uygulamasını buraya tıklayarak ücretsiz olarak indirebilirsiniz.
 
iOS - SnapPen


 
Hansol Huh tarafından iPhone, iPod Touch ve iPad ile uyumlu olarak geliştirilen fotoğraf uygulaması SnapPen, kısa bir süre için ücretsiz yapıldı.
Sade bir arayüzü bulunan SnapPen uygulaması, çekilen fotoğrafların üzerine yazı yazma ve farklı çizimler yapabilme imkanı sunuyor. Uygulama üzerinde düzenlenen resimler Twitter, Facebook, email, SMS ve AirDrop üzerinden paylaşılabiliyor.
App 1,79$ fiyat etiketiyle satılan SnapPen, bugüne özel ücretsiz olarak buradan indirebilirsiniz.