Hediye iOS uygulaması - King Of Maths: Full Game

Her gün yayınladığımız günün hediye uygulaması bölümünde bugün yayınlanan hediye uygulama King Of Maths: Full Game. Matematik problemi ve bulmaca çözmeyi sevenler için oldukça etkili bir beyin geliştirici uygulaması olan, King Of Maths: Full Game bugün için bedava olarak yayınlandı.
Aritmetik, geometri, denklemler ve zihinsel egzersiz imkanı sunan King Of Maths: Full Game uygulamasını, buraya tıklayarak iOS cihazlarına 3,59 TL yerine bedavaya indirebilirsiniz.

Günün Windows Phone uygulaması – Resim Kutusu
Türk geliştiricilerin elinden çıkan Resim Kutusu, basit ancak gelecek vaad eden bir sosyal ağ tabanlı uygulama.
Resim Kutusu konumunuzu tespit ederek çevrenizde kaydedilmiş fotoğrafları Flickr'da arıyor ve sizin için biraraya getiriyor. Çevrenizde tarihi mekanların veya popüler yerlerin Flickr kullanıcıları tarafından çekilmiş resimlerine ulaşabilir ve dilerseniz kilit ekranına atayabilirsiniz. Ayrıca canlı karo olarak da resimleri başlangıç ekranına sabitleyebiliyorsunuz.  Windows Phone cihazlarınız için Resim Kutusu uygulamasını buraya tıklayarak indirebilirsiniz.
 
12,99 TL’lik Mac uygulaması Kromatik artık ücretsiz
DLTA Studio tarafından tasarımcılar için hazırlanan Mac uygulaması Kromatik artık ücretsiz olarak elde edilebiliyor.
Web tasarımcılar, Android, iOS, Mac OS ve Windows yazılım / uygulama geliştiricilerinin ihtiyaçları göz önüne alınarak geliştirilen Kromatik, belirlenen değerler üzerinden renk setleri oluşturabiliyor, HSV, RGB, CYMK arası çeviri yapabiliyor ve renk setlerini HTML olarak dışarıya aktarabiliyor. Basit bir arayüzle gelen uygulama, farklı renk setleri arası sürükle bırak desteğine de sahip.
Daha önce 12,99 TL fiyat etiketiyle satılan Kromatik, an itibariyle buradan ücretsiz olarak elde edilebiliyor.
 
iOS uyumlu podcast uygulaması Downcast indirime girdi
 
iOS işletim sisteminin popüler podcast uygulamalarından olan ve geçtiğimiz dönemde Mac sistemler için de kullanıma sunulan Downcast uygulaması indirime girdi.
Kullanıcıların iOS 5.0 üzeri iPhone, iPod Touch ve iPad cihazları üzerinde farklı podcast kanallarına abone olabilmelerine, bu yayınları dinleyebilmelerine ve isteğe bağlı olarak kayıt altına alabilmelerine imkan sağlayan Downcast, podcastlerin eski bölümlerine göz atılmasına da izin veriyor ve kişilere özel çalma listeleri oluşturabiliyor. Diğer uygulamalardan alınan podcast aboneliklerini direkt olarak kendi içerisine aktarabilen uygulama, iCloud servisi üzerinden senkronize edilebiliyor ve farklı çalma hızlarını destekliyor.
 
Sade ve kullanışlı yapısıyla dikkat çeken Downcast, artık 5,49 TL yerine 1,79 TL fiyat etiketiyle buradan elde edilebiliyor.