Türkiye’nin lider e-ticaret sitesi hepsiburada.com, Gülben Ergen’in kurucusu ve başkanı olduğu Çocuklar Gülsün Diye Derneği’nin Mersin Akdeniz İlçesi Yakaköy Mahallesi'nde açtığı anaokuluna destek verdi.



Türkiye’de daha çok çocuğun okul öncesi eğitim almasına katkı sağlamak hedefiyle yola çıkan Çocuklar Gülsün Diye Derneği, 26. Anaokulunu Türkiye'yi yasa boğan Özgecan Aslan'ın anısına Mersin'de açtı. Çocuklara modern bir eğitim ve oyun ortamı sunacak olan anaokulu, 22 Nisan Çarşamba günü yapılan açılış töreninin ardından Milli Eğitim Bakanlığı’na bağışlandı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın bir gün öncesinde çocuklara bayram hediyesi olarak sunulan okulun açılış töreni, Çocuklar Gülsün Diye Dernek Başkanı Gülben Ergen, Başkan Yardımcısı Elvan Oktar ve Mersin Valisi Özdemir Çakacak’ın katılımıyla gerçekleşti.

Özgecan Aslan’ın adını yaşatmak amacıyla çalışmalarına başlayan dernek, “Çocuklar Gülsün Diye Özgecan Aslan Anaokulu"nun yapımını gönüllülerinin desteğiyle tamamladı. Yaklaşık 100 öğrenciye okul öncesi eğitim olanağı sunacak kapasiteye sahip olan anaokulunun tüm iç donanım malzemeleri hepsiburada.com tarafından karşılandı.