“Eski köye yeni âdet” anlayışıyla bankacılık hizmetlerini yeniden şekillendiren ING Bank, e-Fatura alanında Türkiye’nin ilk özel entegratör bankası olarak hayata geçirdiği INGeF e-Fatura çözümleri bu yıl 15.’si düzenlenen “Bankacılık Teknoloji Ödülleri - Banking Tecknology Awards 2014”te ödüle layık görüldü. 
ING Bank’ın 2013 yılında uygulamaya aldığı INGeF e-Fatura çözümü “Risk ve Regülasyon Değişiminde En İyi Bilgi Teknolojisi Kullanımı” kategorisinde kazandığı ödülle rakiplerini geride bıraktı. 
INGeF e-Fatura çözümünün kazandığı ödül ile ilgili değerlendirmede bulunan ING Bank Murahhas Üye ve Yönetim Kurulu Üyesi Gerlach Jacobs şunları söyledi:
“ING Bank olarak, inovasyon üzerine kurguladığımız bankacılık anlayışımızla müşterilerimize kolay ve hızlı bankacılık sunmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu bakış açısıyla, e-Fatura alanında Türkiye’deki ilk özel entegratör banka olarak ING e-Fatura Çözümleri “INGeF”i hayata geçirdik.  Bu kapsamda, e-Fatura sistemine girme zorunluluğundaki şirketlere, bilgilendirme sürecinden entegrasyona kadar her aşamada destek olurken, yasal zorunlulukları hızlı, kolay ve uygun yöntemlerle karşılamalarını sağladık. INGeF ile “En İyi Bilgi Teknolojisi Kullanımı” kategorisinde kazandığımız ödül ile doğru işler yaptığımızı bir kez daha kanıtlamaktan mutluluk duyuyoruz. ING Bank olarak, ürün geliştirme süreçlerimizde teknolojiyi aktif olarak kullanmaya, yenilikçi ürün ve hizmetlerimizle sektöre yön vermeye, trendleri etkileyerek, müşterilerimize katma değerli ürünler sunmaya devam edeceğiz.” 
ING Bank ve FIT Solutions ortak servisi olan INGeF – ING e-Fatura Çözümleri ile firmalar, e-Fatura sistemine kolayca geçiş yaparak, elektronik fatura oluşturabiliyor, e-fatura gönderebiliyor ve alabiliyor, arşivleme ve ödeme yapabiliyor. Bunun yanı sıra geçtiğimiz günlerde INGeF e-fatura çözümünü bir adım daha ileriye taşıyarak ‘INGeF İskonto’ finansman modelini hayata geçiren ING Bank, ‘INGeF İskonto’ ile alıcı firmaların tedarikçilerine e-Fatura alacağı karşılığında uygun koşullarda, kolay ve hızlı finansman imkanı sunuyor.