Yarın San Fransisco'da Moscone West binasında yapılacak olan Apple WWDC 2014 geliştiriciler konferansına saatler kala, detaylar ortaya çıkmaya başladı. Hazırlıkların yapıldığı binada asılan afişlerin görseller, Apple'ın hangi yenilikleri tanıtacağına dair ipuçları veriyor.
 
Apple geçen yıl düzenlediği etkinlikte iOS 7 ve OS X sürümünün yeni versiyonunu tanıtmadan önce, yine toplantı öncesi astığı afişlerle ipucunu vermişti. Ortaya çıkan yeni görsellerde yine OS X ve 8 yazan afişler karşımıza çıktı.


 
Apple en son yayınladığı iOS 7.1.1 güncellemesi ile sıkıntı yaşayan Apple kullanıcısına umut olacak yeni iOS 8 güncellemesinin ilk işaretini üzerinde 8 yazılı afiş ile bize veriyor. iOS 8 ile gelecek dikkat çekici yenilikler arasında sensörlerden toplanan yaşam takip bilgilerini analiz edebilen Healthbook ve iWatch yardımcı uygulaması Watch Utility bulunuyor. Ayrıca akıllı ev teknolojisine el atan Apple'ın yeni iOS 8'de, Smart Home akıllı ev otomasyon teknolojisini kullanıma sunması bekleniyor.


 
Apple'ın, afişlerde verdiği bir diğer ipucu ise OS X üzerine. iOS 7'de yapacağı önemli değişiklikler gibi, bu yıl OS X'de önemli değişikliklere uğrayacak. Şirket, OS X'de sade ve çok renkli tema çizgilerini kullanırken, yayınladığı görselde Yosemite milli parkı resmedildiği için yeni sürümün OS X Yosemite şeklinde adlandırılacağı tahmin ediliyor.

Apple'ın yarın, donanım kısmında ise iWatch, ucuz iMac, Mac mini ve çok düşük bir ihtimal ile yeni iPhone modelini veya modellerini tanıtmasını bekleyebiliriz.


 
Apple'ın yarın düzenleyeceği WWDC 2014 Konferansı’nda tanıttığı yenilikleri sitemizden takip edebilirsiniz.