Apple'ın ilk büyük ekranlı tablet modeli olması beklenen iPad Pro, teknoloji dünyasının merak ettiği cihazlar arasında yer alıyor.
 
12.9 inç ekran boyutuna sahip olacak iPad Pro, hakkında sızıntılar gelmeye başladı. Cihaz hakkında en son, şeması sızdırılmıştı. Bugün ise The Wall Street Journal, cihaz hakkında yeni bilgiler paylaştı.
Gazetenin yayınladığı raporlara göre iPad Pro, büyük sürprizlerle tüketicilerin karşısına çıkacak. Mesela bunlardan birisi USB 3.0 portu. Bu USB portunun Apple'ın klasik Lightning portuna ek olarak kullanılması bekleniyor. Bunun yanında raporlarda, Apple'ın iPad Pro ile diğer cihazlar arasında veri senkronizasyonu sağlayacak hızlı bir teknoloji üzerinde de çalıştığı söyleniyor.
Bununla da kalmayan Apple iPad Pro'nun şarj süresini hızlandırmak için yeni teknolojiler üzerinde çalışıyor. Son olarak Apple'ın iPad Pro'nun yanında opsiyonel olarak klavye ve fare ile geleceği de gelen bilgiler arasında.
Bunların hepsi gerçekten iPad Pro'yu çok daha özel bir cihaz haline getirebilir. Bakalım ilerleyen zamanlarda bu bilgilerin doğru olup olmadığını göreceğiz.