Mobil dünyanın en güçlü telefonlarından biri olan 5s ve bugüne kadarki iPhone’ların en renklisi iPhone 5c, Turkcell Platinum farkıyla satışa sunuldu. Çift taşıyıcılı iPhone 5s ve 5c ile Turkcell’liler mobil internet keyfini iki kat hızlı yaşayacak 
Turkcell, iPhone 5s ve 5c’yi 1 Kasım Cuma gününden itibaren Turkcell ayrıcalıkları ve kalitesiyle müşterilerine sundu. Apple’ın en yeni iPhone’ları, Turkcell İletişim Merkezleri, turkcellmagaza.com, Platinum Hizmet Ekipleri ve Turkcell kurumsal müşteri yöneticileri aracılığıyla temin edilebilecek.

16GB, 32GB ve 64 GB’lık 3 farklı modele ve gümüş, uzay grisi ve altın renk seçeneklerine sahip iPhone 5s’e Turkcell Platinum müşterileri,  24 ay boyunca tarifeye ek ayda 93 TL*’den, başlayan fiyatlarla, Turkcell kurumsal müşterileri ise 24 ay boyunca tarifeye ek ayda ayda 90 TL**’den başlayan fiyatlarla sahip olabilecek. 16GB ve 32 GB’lık iki farklı model ve mavi, beyaz, pembe, yeşil ve sarı olmak üzere 5 farklı renk seçeneğiyle gelen iPhone 5c ise Turkcell bireysel müşterileriyle 24 ay boyunca tarifeye ek ayda 75 TL*’den başlayan fiyatlarla, Turkcell Kurumsal müşterileriyle 24 ay boyunca tarifeye ek ayda 72 TL**’den başlayan fiyatlarla  buluşacak.
Çok ince ve hafif bir tasarıma sahip iPhone 5s, yepyeni özellikleriyle mükemmel akıllı telefon deneyimini yeni baştan tanımlıyor. Şaşırtıcı bir hız için Apple tarafından geliştirilmiş A7 işlemcisiyle 64-bit desteği sunan ilk telefon olan iPhone 5s, Touch ID adını taşıyan parmak izi sensörü ve 8 megapixellik True Tone flaşa sahip yeni iSight kamerasıyla mobil dünyasının en güçlü telefonlarından bir olarak kabul ediliyor. iPhone 5s’te bulunan Touch ID inovasyonu, telefonunuzu yalnızca bir parmak dokunuşuyla kolayca ve güvenli şekilde açabilmenizi sağlıyor.
iPhone 5c ise tüm iPhone tutkunlarının aşina olduğu 4 inçlik retina ekran, göz kamaştırıcı hıza sahip A6 işlemci ve 8 megapixellik iSight kamera gibi özelliklerle donatılmış yepyeni bir tasarıma sahip. Bugüne kadarki iPhone’ların en renklisi iPhone 5c, pil ömrünün*** uzunluğu ile öne çıkıyor.
Hem iPhone 5s hem de 5c, ilk iPhone’dan bu yana gelmiş geçmiş en önemli iOS güncellemesi olan iOS 7 ile birlikte geliyor. iOS 7, zarif bir renk paletiyle baştanbaşa yeniden tasarlanmış yeni ve etkileyici arayüzü, işlevsel katmanları ve ona daha “canlı” bir nitelik kazandıran hareketliliği ile çok etkileyici. iOS 7’nin, aralarında Denetim Merkezi, Bildirim Merkezi, geliştirilmiş Multitasking, AirDrop, gruplamayı kolaylaştıran Fotoğraflar, Safari, gibi yüzlerce muhteşem yeni özelliği var.

Turkcell Bireysel Satış Genel Müdür Yardımcısı Hulusi Acar, konuyla ilgili açıklamasında yeni iPhone 5s ve 5c’yi Türkiye pazarına sunmak için Apple ile yaptıkları iş birliğinden memnuniyet duyduklarını dile getirdi. Acar, “iPhone 5’ten sonra müşterilerimize bu kez 5s ve 5c ile mükemmel akıllı telefon deneyimini sunacağız. 1 Kasım’dan itibaren teknoloji tutkunları her iki cihaza da Turkcell 3G hızı ve avantajlı Turkcell teklifleriyle sahip olabilecekler. Çift Taşıyıcı (Dual Carrier) destekli iPhone 5s ve 5c ile Turkcell’liler mobil internetin keyfini iki kat hızlı yaşayacak.” dedi.
 
*Bireysel müşteriler için belirtilen fiyat Platin Extra İnternet ve Platin Prestij Paketleri için geçerlidir.
** Kurumsal müşteriler için belirtilen fiyat Full Star paketi için geçerlidir.
Diğer teklifler ve kampanya detayı için www.turkcell.com.tr Çift Taşıyıcılı İnternet Teknolojisi bu teknolojiyi desteklemeyen cihazlara göre, iki kat internet hızı sağlanabilmektedir.
***Pil ömrü, cihaz ayarları, kullanım şekli ve diğer faktörlere göre değişiklik gösterebilmektedir.