Vodafone Türkiye, Apple’ın heyecanla beklenen yeni akıllı telefonları iPhone 5S ve iPhone 5C’yi çok yakında Akıllı Cihaz Akıllı İletişim Platformu “ACAİP”te aboneleriyle buluşturmaya hazırlanıyor.
Vodafone’lular tarifelerine ek avantajlı fiyatlarla iPhone 5S ve iPhone 5C’ye sahip olabilecek. Ayrıca Vodafone, ACAİP portföyüne kattığı yeni iki iPhone için kontratsız fiyatlarda da abonelerine kolaylık sağlayacak.
Vodafone’lular çok yakında vodafone.com.tr internet sitesinden ön bilgilendirme formunu doldurarak, avantajli Vodafone Red teklifleri hakkında herkesten önce bilgi sahibi olacaklar.
Yeni nesil iPhone 5C’nin ne zaman Türkiye’de satılacağı merak edilirken Vodafone Türkiye İcra kurulu Başkan yardımcısı Gökhan Öğüt, Apple’ın yeni nesil akıllı telefonları iPhone 5S ve iPhone 5C’yi çok yakında satışa sunacaklarını söyledi.
Öğüt, “Bu cihazları Türkiye’de Vodafone abonelerine tarifelerine ek avantajlı fiyatlarla sunacağız. Tüm abonelerimizi sürekli yatırımlarla son bir yıl içinde iki katı hıza kavuşturduğumuz 3G Süper İnternet hizmetimizden, son teknoloji akıllı telefonlar aracılığıyla faydalanmaya davet ediyoruz. Vodafone olarak mobil iletişimin imkanlarını herkes için kolay, anlaşılır ve erişilebilir kılmak için çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.