Vodafone Türkiye’nin ana sponsorluğunda İstanbul Champions tarafından bu yıl düzenlenmeye başlanan Vodafone İstanbul Champions Running Şirketler Arası Koşu’nun ikincisi 22 Eylül Pazar günü gerçekleşecek. Türkiye’nin öncü şirketleri, 6 kilometrelik koşu için Belgrad Ormanı’nda bir araya gelecek. 17 Kasım’da koşulacak Vodafone İstanbul Maratonu’na hazırlık ve ısınma turu niteliği taşıyan organizasyon, kurumsal şirketleri takım ruhu ve dostluk çatısı altında bir araya getiriyor. En hızlı kadın ve erkek koşucu, New York Maratonu’nu yerinde izleme şansını yakalayacak.
Spora global çapta önemli yatırımlar yapan Vodafone, şirket çalışanlarından oluşan koşu takımlarına, ekip olarak hareket etmenin keyifli ve eğlenceli yönünü ikinci kez yaşatmaya katkıda bulunuyor. Türkiye’nin lider firmalarının çalışanlarından oluşan koşu takımları, ilk Vodafone İstanbul Champions Running etkinliğinde 26 Mayıs Pazar günü Belgrad Ormanı parkurunda yarışmıştı. 22 Eylül’de koşulacak ikinci yarışta, şirketler ekip ruhuyla koşmanın tadını bir kez daha çıkaracak.
Vodafone İstanbul Maratonu’na hazırlık niteliğindeki Vodafone İstanbul Champions Running ile şirket içi takım ruhunun pekiştirilmesi hedefleniyor. Şirketler arası rekabet ortamının dostane bir şekilde teşvik edilmesi amacıyla İstanbul Champions tarafından hayata geçen “Her plaza çalışanı sporcudur” sloganıyla  gerçekleşen Vodafone İstanbul Champions Running koşusunun ikincisine birçok önemli şirket çalışanının oluşturduğu takımlar katılacak.