Geçtiğimiz yıl içinde haberleri sızdırılan, 2011'de hayatını kaybeden Steve Jobs'un hayatını anlatan ve çalışmalarına başlanan jOBS filmi için son hazırlıklar nihayet tamamlandı. Film bugün ABD ve Türkiye başta olmak üzere çeşitli Avrupa ülkelerinde eş zamanlı olarak gösterime girdi.
Yönetmenliğini Joshua Michael Stern'in üstlendiği filmin senaryosunu Matt Whiteley kaleme aldı. Başrolünde Ashton Kutcher'ın yer aldığı filmde, Jobs'un gençlik  yıllarından başlayarak hayat hikayesi anlatılıyor.
Özellikle Apple hayranlarının beklediği film, henüz gösterime girmeden büyük ilgi uyandırmıştı.
Hatırlayacak olursanız Facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg'in hayatını anlatan Social Network filmi de gişe rekorları kırarak legal ve illegal piyasada milyonlarca kişi tarafından izlenmişti. Aynı başarıyı göstermesi beklenen jOBS filmi için son rutüşlar tamamlandı.
Teknoloji mucidi olarak anılan 2011 yılında hayatını kaybeden Steve Jobs’un hayalleri, hayallerine kavuşması ve her şeyini kaybetse bile yıkılmadan nasıl devam ettiğini anlatan filmin başrollerinde Ashton Kutcher, Josh Gad (Wozniak) gibi ünlü oyuncular yer alıyor.
Filmin fragmanını izlemek için resime tıklayın