Kingston, CES 2014 Tüketici Elektroniği Fuarı'nda Dota 2 oyunu yarışması finallerini canlı gerçekleştirirken, bu yıl çıkacak yeni ürünlerini ve teknolojilerini de sergileyecek.
Rekabete dayalı bir aksiyon ve strateji oyunu Dota 2 Ligi turnuvası, dünyanın dört bir yanından gelen 16 profesyonel oyun takımıyla geçtiğimiz Ekim ayında başladı. Son dörde kalmayı başaran İsveç'ten Alliance, Çin'den LGD ile Vici Gaming ve Avrupa'dan Fnatic takımları, 50.000$’lık para ödülü için canlı olarak mücadele verecek.
 


Kingston fuarda ek olarak, yakında çıkacak olan yeni ürünlerinin ve teknolojilerinin tanıtımını gerçekleştirecek:
 
·        LSI SF3700 Flash Kontrol Birimi daha yüksek performans, güvenilirlik ve dayanıklılık sağlıyor. Kingston, SSDNow ailesinin bir parçası olarak bu sene satışa sunulacak olan çeşitli biçim katsayısına sahip çözümler sergileyecek.
 
·       1.2v'de 2133MT/s DDR4 Kayıtlı DIMM'de çalışan 384GB.
 
·       HyperX Plug-n-Play SO-DIMM kullanan hız aşırtma küçük biçim katsayılı PC'ler (Intel® NUC, Gigabyte™ Brix ve Zotac® ZBOX).
 
·       En son teknolojiye sahip HyperX bellek, Battlefield 4 ve GoPro® HERO3+ Black Edition kameradan alınan bir video kaydı kullanılarak 4K video teknolojisini işlemek üzere kullanılacak.
 
·       HyperX Cloud kulaklık ön izlemesi.
 
·       HyperX Fury bellek serisi ön izlemesi.