LG Electronics 2014 yılına özel 26 farklı ürüne iF Tasarım ödülü alarak bu yıla da damgasını vurdu. 4600’den fazla ürünün içinde 75 Altın Ödülü kazananlardan biri olan LG G Flex, ULTRA HD TV ve 2013’ün amiral gemisi G2 ödül alan ürünlerin başında geliyor.  
Ürün tasarımında sektör lideri olmaya özen gösterdiklerini kaydeden LG Teknoloji Ofisi Başkanı Dr. Scott Ahn sözlerini şöyle sürdürdü; “Buna erişebilmek için tasarım konusundaki AR-GE çalışmalarını detaylı bir şekilde yapıyoruz. Felsefemiz yenilikçi tasarımlarımızla tüketiciyle duygusal bir bağ oluşturarak yakın ilişki kurmak” dedi. 
 
G Flex: Ergonomik ve eşsiz tasarım
 
LG G Flex, tasarım ve mühendislik özellikleriyle LG'nin üstün yeteneklerini gösteren eşsiz bir tasarımı harikası niteliği taşıyor. G Flex, eğimli ergonomik tasarımı sayesinde konuşma sırasında yüzün eğimine uyum sağlıyor, mikrofonun ağızla mesafesini azaltarak ses kalitesini artırıyor. LG’nin akıllı telefonlara böylesine yeni ve farklı bir yaklaşım geliştirmesi iF jüri üyeleri tarafından takdir edildi.
LG Amiral gemisi:G2
LG G2’nin arkasındaki sihirli tuşlar sayesinde kullanıcıya büyük kullanım kolaylığı sağlaması ve üzerinde tuş bulunmayan dünyanın ilk ve tek akıllı telefonu olma özelliği ile iF Tasarım ödülünü almaya hak kazandı.  
 
Etkileyici görüntü kalitesi
 
LG ULTRA HD TV (Model 65LA9700) benzersiz CINEMA ekran tasarımı, ince kenarları ve etkileyici görüntü kalitesi ile iF jüri üyelerinin dikkatini çekmeyi başardı. Aynı zamanda, TV kapatıldığında gömülü sürgülü hoparlörü otomatik olarak geri çekiliyor. Bu akıllı hoparlörler, muhteşem ses kalitesi ile 65LA9700 model TV’yi LG’nin önde gelen ürünleri arasında konumlandırıyor.
Diğer İF Tasarım Ödülüne layık görülen LG ürünleria rasında SoundPlate™ (LAP340), Sound Bar (NB5530), 34 inç IPS 21:9 Ultra Geniş monitör (34UM95), Ultra PC (13Z940), ARTCOOL Stylist Inverter V (A12IWK) klima ve ARTCOOL Slim Inverter V (CA12RWK) klimalar da bulunuyor.