Dünya artık avuçlarımızın içinde! Siz ve işletmenizin de artık bu dijital dünyada yerini almanın vakti geldi. Bir lokasyon ya da bir firma adresine ihtiyacımız olduğunda hemen cep telefonlarımızdan Google Harita servisi üzerinden arama yapıyoruz ve adrese giden yol bilgisine ulaşıyoruz. Ya da seyir halinde iken bir adrese ihtiyacımız olduğunda navigasyon cihazımıza hemen aradığımız adresi aratıyoruz, eminiz ki bir çok defa yanlış harita işaretlemeleri nedeniyle çok farklı adreslere yolunuz çıkmıştır. A firmasının adresini aratmamıza rağmen benzer Z firmasına yolumuz çıktığı olmuştur. İşte tam burada bilinçli ve profesyonel bir haritalama yapılmadığı ortaya çıkmaktadır. 

Mapsgen olarak sizi ve müşterilerinizi bu tür hatalardan profesyonelce kurtarıyor ve doğru haritalama adresleme işlemini Google Harita servisine kayıt ediyoruz. Mapsgen ile Google Haritalara hemen kayıt ol, dijital dünyada görünür olmanın tadını çıkar...

Potansiyel müşterilerini Google Haritalarda yakala!

İşletmeniz ve şubelerinizin Google Haritalarda görüntülenmesini, firma isminizin aratıldığında doğrudan sizin firmanızın ve şubenizin bulunmasını istiyor iseniz, Mapsgen bunu sizler için profesyonel ekiplerce Google Harita servislerine kayıt ediyor; doğru konum ve net adresleme ile Arama yapılan bölgeden sizin ya da şubelerinizin ne kadar yakında olduğu adres bilgisine kadar ulaşılmasına imkan sağlıyor, böylece müşterileriniz daima size ulaşıyor.

Bilinçsizce yapılan her adresleme ya da Google Haritalarda yer edinmemek size ve firmanıza zarar verecek ve ciddi kayıplara neden olacaktır. Google Haritalarda günlük yapılan binlerce arama sonucundan belki de yüzlerce müşteriniz farklı adreslere yönelmektedir. Siz de bu pazarda kaybolan potansiyel müşteri kitlenizi Google Haritalarda yakalamak için hemen Mapsgen ile iletişime geçebilirsiniz.

Google, Yandex, Swarm, Yelp ve daha fazlası Mapsgen’de ! 

Artık dijital dünyada onlarca konum ve harita servis hizmetleri veren  uygulamalar mevcut, Kurumsal kimliğinizi bu platformlarda iyi bir şekilde ifade etmek hem marka değerinizi hem de gelir kaynağınızı ciddi anlamda etkilemektedir. Google, Yandex, Yelp, Swarm gibi daha onlarca harita servisine Mapsgen ile kayıt olabilir, Haritalarda rakiplerinizin bir adım önüne geçebilirsiniz.

WhatsApp ile sosyal medyada alışveriş dönemi