Avrupa’nın bir numaralı elektronik market zinciri Media Markt, Avrupa’daki 750. mağazasını büyük bir açılışla kutladı. Media-Saturn Holding Başkan Yardımcısı Peter Leisten, Media-Saturn Holding CFO’su Oliver Seidl ve Media Markt Türkiye CEO’su Bülent Gürcan’ın katılımıyla gerçekleşen açılışta son teknolojik ürünler yoğun ilgi gördü.
 
Özdilek Park AVM’de 42 kişilik satış ekibiyle, 2 Bin 594 m2 alanda hizmet verecek olan Media Markt’ın açılışla birlikte İstanbul’daki mağaza sayısı 15’e, Türkiye’de ise 39’a yükseldi. Teknoloji meraklıları, beyaz eşyadan televizyona, cep telefonundan küçük ev aletlerine ve kişisel bakım ürünlerine kadar Media Markt’ın 50 bine varan ürün çeşidine, cazip fiyatlarla sahip olabilecek.
“7 yıldır fırsat kolladık, Büyükdere’ye Media Markt bayrağını diktik”
 
Avrupa’daki 750. Media Markt mağazası olan Özdilek Park açılışında konuşan Bülent Gürcan: “İstanbullu teknoloji severlerle şehrin en hareketli noktalarından birinde buluşacak olmak bizi heyecanlandırıyor. 7 yıldır fırsat kolladıgımız Büyükdere Caddesine 12 Eylül’de Media Markt bayrağını diktiğimiz için mutluyuz. Bundan böyle rekabetin iyiden iyiye kızıştığı bu bölgede teknolojinin merkezi olacağız. Aynı zamanda Avrupa’daki 750. mağazamızı Özdilek Park’ta açmak bizim için ayrı bir gurur kaynağı. Yatırımlarımız devam edecek. Tüketicinin satın alma kararları artık eskisi gibi değil. Akıllı tüketici en iyi ürünü, en iyi fiyata nerede bulacağını, en iyi hizmeti nereden alacağı konusunda daha da bilinçli. Biz de bundan yola çıkarak gerek konsept alanlarımız, fiyat avantajlarımız, ürün çeşitliliğimiz ve gerekse hizmet kalitemiz ile ziyaretçilerimize gerçek teknoloji keyfini yaşatmaya devam edeceğiz”dedi.