OKI’nin geniş formatlı ColorPainter Ailesi üstün kalite ve çok yüksek hız sunuyor. Uzun garanti süreli yazıcı ailesi yüksek hassasiyet gerektiren baskı süreçleri için üretildi. Yazıcılar, tasarruflu bir yapıya, iç ve dış mekanlarda çeşitli medyalara baskı yapabilecek gelişmiş özelliklere sahip. OKI’nin SX mürekkebi’nin iç mekan kullanımında Nordic Swan ECO etiket onayı ve Greenguard altın sertifikası bulunuyor. SX Mürekkebi ayrıca dış mekan kullanımında uzun dayanıklılık özelliği ile “3M-MCS garanti sistemi” kapsamında yer alıyor. ColorPainter Ailesi yazıcıları olağanüstü kolay kullanım özelliğine sahip. Yazıcılar, otomatik ayarlama fonksiyonları ve “CP-Manager” yardımıyla işyerinden online olarak veya “Twitter” hesapları üzerinden kontrol edilebiliyor. ColorPainter Ailesinin her üyesi baskı şirketleri için yeni gelir olanakları yaratıyor.

Yüksek performans

OKI’nin geniş formatlı profesyonel yazıcıları, iç ve dış mekan uygulamalarında, sign, grafik ve iç mimari sektörlerine yönelik üstün kaliteli, geniş format baskıda yeni standartlar oluşturuyor. Dijital baskı teknolojisi ile donatılan ColorPainter yazıcılar bir yandan üst düzey performans, hassasiyet ve kullanım kolaylığı sağlarken, bir yandan da çevre dostu baskıyı destekliyor.

Düşük maliyet

ColorPainter Ailesi kârlı, yüksek kaliteli geniş format baskı alanına düşük maliyetle giriş yapma olanağı sunuyor. Geçmişte üzerinde çalışılamayan geniş bir medya yelpazesini kullanılabiliyor. Bu çok yönlü, birden fazla fonksiyonla donatılmış gelişmiş yazıcılar, gelirlerin maksimize edilebilmesi için ticari fırsatların hızlı ve etkin bir şekilde değerlendirilmesi gereken bir sektörde, tüm taleplere başarılı bir şekilde yanıt veriyor

Konsept:

ColorPainter Premium Yazıcıların konsepti, doğru rengi, en kısa zamanda mümkün olduğunca kolay bulmaya dayanıyor. Bu nedenle ana mesaj: “Hızlı – Hassas – Güvenilir” sloganı ile birlikte, “Zamanında renk”

SX mürekkep:

ColorPainter Premium yazıcıların, yüksek kaliteli iç mekan ve uzun ömürlü dış mekan uygulamalarının yaratılması için OKI’nin üst düzey “premium SX mürekkebi” ile çalıştırılması hedefleniyor. Yazıcılar çok hızlı, son derece hassas ve güvenilir .

Bu yüksek pigmentli ECO solvent SX mürekkep, tüm baskı hızlarında yüksek kaliteli iç mekan ve uzun ömürlü dış mekan uygulamaları için en uygun oranda renk sağlıyor. Kokusu çok az olan bu mürekkep, herhangi bir hava temizleme sistemi gerektirmiyor. Baskı sonunda mürekkep kokusu kalmıyor.

İdeal seçenek

Son derece uygun sahip olma maliyeti ve çok geniş bir medya yelpazesi ile çalışma yeteneği, ColorPainter Ailesini, çevik bir çözüm arayan her büyük formatlı yazıcı kullanıcısı için ideal seçenek haline getiriyor. Arkadan veya önden aydınlatmalı malzemeler, teknik tekstiller, duvar kağıdı, branda bezi, sert PVC, afiş, vinil ve diğer birçok medya çeşidine yapılan baskılarda etkileyici sonuçlar elde ediliyor. Bu yazıcılar önemli yeni ticari fırsatların önünü açacak çok yönlülüğe sahip bulunuyor.