7500’ün üzerinde bayiye sahip, 150’yi aşkın dünya markasının Türkiye dağıtıcılığını gerçekleştiren Penta; Türkiye’nin bilişim alanındaki ilk B2B sitesi Bayinet’i geliştirdi. Site, iş ortaklarının daha az zamanda, daha çok verim alabilmelerini, işlerini kolaylaştırıp, daha karlı olmalarını sağlıyor.
Interactive Media Awards’dan “Outstanding Achievement” ödüllü Bayinet
Penta Bayinet yenileme projesi ile, sektörde prestijin anahtarı olarak bilinen Interactive Media Awards tarafından B2B kategorisinde “Outstanding Achievement” ödülünü elde etti, tasarım, kullanılabilirlik, teknik konularda yenilik, standartlara uyum ve içerik gibi çeşitli kriterlerin göz önüne alanındığı Interactive Media Awards; web sitesi tasarımı ve geliştirilmesi konusundaki en
yüksek mükemmeliyet standartlarını belirleyip, başarılı çalışmaları seçerek ödüllendiriyor.
Penta Teknoloji, yenilenen B2B sitesi Bayinet aracılığıyla bayilerine; Teklife Var Mısın?, Outlet Market, Bayilere Özel Kampanya Modülü, Son Kullanıcı Ödeme Seçeneği, BKM Express, Sevkiyat Araç Takip, Projelerim, OPG, Bilgisayar Yapılandırma Sihirbazı, Sunucu Yapılandırma Sihirbazı, Gelişmiş Ürün Arama Özellikleri, Detaylı Raporlama Seçenekleri gibi birçok yenilik ve kolaylık sunuyor.
Tüm bu yenilikleri ve gelişmeleri paylaşabilmek, yenilenen sistemi uygulamalı olarak anlatabilmek için Kasım ayı içerisinde üç farklı bölgede, iş ortaklarına yönelik toplantılar gerçekleştirildi. Toplantılar aracılığı ile Bayinet’in yeni özellikleri tanıtılırken, uygulamalı olarak iş ortaklarının platform deneyimlemeleri sağlandı.
Marmara Bölgesi iş ortakları için düzenlenecek; Bayinet’in İstanbul toplantısı ise; Aralık ayında gerçekleştirilecek.
Satış kanallarını kesintisiz destekleyen Penta Teknoloji, pazardaki gereksinimleri takip ederek yeniliklerini bu doğrultuda gerçekleştiriyor. İş ortaklarının pazar payları ve karlılıklarını arttırmak, Penta’nın her zaman öncelikli hedefini oluşturuyor. Bu hedefe ulaşabilmek için bayilerine yenilikler sunmaya devam ediyor.