Termo Teknik İngiliz iş dünyasının prestijli “Kraliçe Ödülü (The Queen’s Award)” sahibi LOGIC Premix Yoğuşmalı Kombi’yi +2 ve +3 yıl garanti opsiyonları ile son kullanıcının beğenisine sunuyor.
 
Bir Adet Bakım da Dahil
İngiltere’de üretilen 26/35 ve 31/35 kW kapasiteli LOGIC Premix Yoğuşmalı Kombi sahipleri, kombilerinin 2 yıllık yasal garanti süresi bitmemek kaydıyla istedikleri bir zamanda 229 TL’ye +2 yıl, 299 TL’ye +3 yıl garanti opsiyonundan faydalanabiliyorlar. Ek garanti kapsamında bulunan LOGIC kombiler, yasal garanti kapsamıyla aynı şekilde parça değişimi, tamir ve cihaz değişim olanaklarına sahip oluyor.
 
Ek garanti hizmetine kombi açılışından itibaren 24. ve 36. ay içerisinde kombinin ömrünü uzatan bir adet bakım da hediye ediliyor.
 
Benzersiz Değerler
İngiltere’de üretilen LOGIC 26/35 ve 31/35 Premix Yoğuşmalı Kombiler, sınıfının en yüksek enerji verimliliğine ve en küçük boyutlarına sahip kombileri olarak biliniyor. 
 
Yüksek Sıcak Su Kapasitesi
İngiltere ve Avrupa Birliği ülkelerinde çok sevilen; Türkiye’de 2011 yılında piyasaya sunulan ve kısa zamanda son kullanıcının beğenisini kazanan LOGIC Premix Yoğuşmalı Kombiler;  mutfakta ve banyoda aynı anda yeterli sıcak su sağlayabilen, yüksek performanslı ve tasarruflu tasarımı; fısıltı düzeyinde sessiz çalışma özelliği ile dikkat çekiyor.