Dijital güvenliğin dünya lideri Trend Micro, Türkiye’de kurumsal alanda Avnet ile işbirliğine gittiğini duyurdu. Kurumsal bilişim, yazılım ürünleri ve çözümlerinin Türkiye’deki katma değerli dağıtıcısı olan Avnet Türkiye, Trend Micro çözümlerini kurumlara ulaştıracak.
Kurumların en fazla ihtiyaç duyduğu konularda çözümler geliştiren Trend Micro, şirketlerin veri sızıntısı yaşamaması için tüm önlemleri alıyor. Hedefli tehditlere karşı önlem alarak verilerini korumayı hedefleyen kurumların, sanal ve fiziksel ortamlarında koruma sağlayan Trend Micro, son dönemde artan mobil cihaz entegrasyonu ihtiyacını da karşılıyor.
Trend Micro’nun kurumlara özel geliştirdiği Deep Discovery, Deep Security, OfficeScan, SecureCloud, Mobile Security, ScanMail Suite for Microsoft Exchange ve Enterprise Security Suites ürünleri Avnet Türkiye güvencesiyle kurumlarla buluşacak.
Avnet Türkiye ile oluşturdukları bağdan dolayı memnuniyet duyduğunu dile getiren Trend Micro Akdeniz Ülkeleri Genel Müdürü Yakup Börekcioğlu, “Oldukça güçlü olduğumuz kurumsal teknoloji güvenliği pazarında, Avnet ile gücümüze güç katmanın heyecanı içerisindeyiz. Trend Micro’nun sunduğu kurumsal çözümler tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de büyük beğeniyle karşılanıyor.” açıklamasında bulundu.
Avnet Türkiye Genel Müdürü Hakkı Eren ise, “Avnet Türkiye olarak pazara sunduğumuz katma değerli hizmet ve ürün yelpazemizi güvenlik çözümleri alanındaki en önemli üreticilerinden biri olan Trend Micro ile güçlendirdik. Hedefimiz, konusunda uzman teknik ve satış kadromuz ile Trend Micro kurumsal kanalını geliştirmek ve rekabette farklılaşmalarına yardımcı olmaktır.“ dedi.