Türk Telekom’un, bu yıl üçüncüsünü düzenleyeceği “WanTTed Genç Yetenek Programı”  3 Mart 2014 tarihinde başlıyor. Diğer yıllardan farklı olarak bu yıl sinema teması ile gerçekleştirilecek program kapsamında gençlere kendi kariyerlerinde başrol oynama fırsatı veriliyor.
Türk Telekom WanTTed ile telekomünikasyon sektöründe kariyer yapmak isteyen yetenekli gençlerin potansiyellerini ortaya çıkarmayı hedeflerken aynı zamanda şirketin ilgi çekici dünyasını kariyer için tercih edilen bir rota olarak konumlandırmayı amaçlıyor. Bu bağlamda katılımcılara staj ve iş imkanı sunacak olan Türk Telekom, başarılı gençleri Harvard Üniversitesi’nde düzenlenen seminerlere göndererek ödüllendiriliyor.
Öğrenciler programa 03 Mart - 04 Nisan 2014 tarihleri arasında İTÜ, Boğaziçi, Bilkent, ODTÜ ve Dokuz Eylül üniversitelerinde düzenlenecek “WanTTed 2014” tanıtım günleri sırasında başvurabilecek. Beş üniversitede düzenlenecek olan tanıtım günleri dışında Anadolu’daki 10 üniversitede de tanıtım ve duyuru amaçlı çalışmalar yapılacak. Üniversitelerin tüm bölümlerinin son sınıf ve yüksek lisans öğrencileri ile yeni mezunlarının katılımına açık olan programa ayrıca www.WanTTed.com.tr üzerinden başvurulabiliyor.