Türk Telekom, yeni kampanyasıyla, bebek sahibi müşterilerini ayda 4 TL veya 19 TL’lik ek ödemeyle, bebek kamerası sahibi yapıyor.
Ev Avantaj 100 Dört Dörtlük, Ev Avantaj 200 Dört Dörtlük, Ev Avantaj 300 Dört Dörtlük, Ev Avantaj 600 Dört Dörtlük, Ev Avantaj Özgür Dört Dörtlük tarifelerinden herhangi birini kullanan Türk Telekomlular, dört dörtlük ek paket tarifelerine 24 ay taahhüt vererek ve ayda sadece 4 TL’lik ek ödeme yaparak bebek kamerası alabilecek.
Gerçek ve tüzel tarife faturalarına sahip tüm Türk Telekom müşterileri ise, 24 ay taahhüt vererek, ayda 19 TL’lik ek ödemelerle bebek kamerasına sahip olabilecek.


 
Üstün teknolojik özellikler
 
Bebek kamerası, gelişmiş pek çok özelliğe sahip olmasıyla dikkat çekiyor. 5 metreye kadar gece görüş özelliğine sahip olan sahip olan kamera ile birlikte, Android ve IOS platformları için ücretsiz mobil uygulamalar sunuluyor. Kamera, çift yönlü ses alışverişi, 720p HD çözünürlük, micro SD ile 32GB'a kadar artırılabilir hafıza, dijital zoom, hareket algılayıcı, görüntü ve 15 saniyeye kadar video yakalama, e-posta ile gönderim gibi üstün özelliklere sahip.
30 Haziran tarihine kadar sürecek kampanyadan yararlanmak için Türk Telekom ofis ve bayilerinden başvuru yapmak yeterli olacak.