Türk Telekom, çalışanlarına 24 Nisan’da özel bir gün yaşama fırsatı sundu. Türk Telekom İstanbul ve Ankara Genel Müdürlük çalışanları bu keyifli günde ofislerini çocuklarıyla paylaştı. 8-14 yaş arası çocuklar anneleri veya babaları ile iş yerlerine gelip unutulmaz bir gün yaşadı.



Türk Telekom çalışanları çocuklarıyla özel bir gün geçirme imkânı bulurken, çocuklar da her zaman merak ettikleri, anne veya babalarına ait çalışma ortamını görme şansını elde etti. Anne ve babalarının iş arkadaşlarıyla tanışarak sosyalleşen çocuklar, iş hayatına bakış açılarını ve duygusal zekâlarını geliştirip, edindikleri tecrübelerle gelecekteki meslek seçimleri konusunda da bilinçlenme fırsatı yakaladı. Bu etkinlik ile çocuklar, yeni arkadaşlıklar kurma şansı da elde etti.
‘Çocuğunu İşe Getir Günü’nde, çocuklarla anne ve babaları arasında farklı bir iletişim yolu açmak, çocukların gelecekteki iş ortamlarının bir benzerini gözlemlemelerini ve çalışma hayatıyla ilgili fikir sahibi olmalarını sağlamak hedeflendi.
Çalışan motivasyonuna da fayda sağlayan bu etkinliğin sonunda çocuklara, katılım sertifikası ve küçük sürpriz hediyeler verildi.