“Sağlık Destek Kampanyası” ile Türk Telekom bireysel hat sahipleri dijital tansiyon ölçme aletine ve acil sağlık paketine sahip olacak. Hat sahibi ve 3 aile ferdi, medikal koçluk hizmeti ile medikal çağrı merkezi doktorlarından 7/24 görüş alabilecek, acil ambulans servisinden yararlanabilecek. Türk Telekom bireysel müşterileri ve 3 aile ferdine kampanya kapsamında 7500 TL’lik acil durum sağlık sigortası da hediye edilecek. Bir yıl taahhüt veren Türk Telekomlular, ayda 12.90 TL ödeyerek kendisini ve ailesini güvenceye alma fırsatını yakalayacak.
Türk Telekom, Türkiye’nin önde gelen sağlık kurumlarından Acıbadem Mobil Sağlık Hizmetleri ile yaptığı yeni işbirliğiyle, tüm Türk Telekom bireysel müşterilerinin yararlanabileceği “Sağlık Destek Kampanyası”nı hayata geçirdi. Kampanya ile Türk Telekom bireysel aboneleri ayda sadece 12.90 TL ödeyerek, bir yıl boyunca acil durumlarda kendilerini ve ailelerini güvende hissedecek. Ödemeler, Türk Telekom faturası üzerine eklenerek kolaylıkla yapılabilecek.
Türk Telekom tarafından ilk kez pazara sunulan ve hizmet + cihazı içeren kampanyayla, sağlıkla ilgili tüm sorular 7 gün 24 saat istenilen her anda, alanında deneyimli doktorlar tarafından cevaplanacak. Aritmi fonksiyonuna sahip, bilekten ölçüm yapan tansiyon cihazı ile istenilen anda tansiyon ölçülebilecek. Acil durumlarda, hat sahibi ve ailesi tam donanımlı ambulans hizmetinden, 1 yıl boyunca sadece bir telefon aracılığı ile ücretsiz yararlanabilecek. Ayrıca, 1 yıl boyunca tüm aile tarafından kullanılabilecek 7500 TL değerinde Acil Durum Sağlık Sigortası hediye edilecek.
 
Türk Telekom müşterileri, 700TL değerindeki bu paketi, bir yıl taahhüt vererek 12,90TL x 12 ay ödemeyle kullanabilecek.
 
Paket neleri içeriyor?
 
Dijital Tansiyon Ölçme Cihazı: Kampanya katılımcıları, aritmi fonksiyonuna sahip, bilekten ölçüm yapan, Alman patentli Medisana marka dijital tansiyon cihazına sahip olacak.
 
7/24 Medikal Koçluk: 444 0 TIP (847) numaralı Acıbadem Mobil Sağlık Hattından 7 gün 24 saat, acil ve acil olmayan sağlık sorunları hakkında bilgi alınarak, yönlendirme talep edilebilecek.
 
7/24 Acil Ambulans Hizmeti: Hekim, paramedik, ilkyardım eğitimi almış sürücüsü ile uluslararası standartlarda, yoğun bakım donanımlı ambulanslar ve gelişmiş network ağı ile acil durumlarda ihtiyaç duyulan hizmet verilecek.
 
Acil ilaç ve sarf malzemesi: Acil ihtiyaç duyulan operasyonlar sırasında kullanılan ilaç ve sarf malzemeleri, üyelik ücretinin içinde yer alacak.
 
Hastane organizasyonu: Teknoloji ve hizmet kalitesinin tüm olanakları kullanılarak durumu değerlendirilen hasta, en uygun sağlık kuruluşuna yönlendirilecek. Hastane, ambulans, hasta yakını ve hastanın doktoru arasında iletişim kurularak sürekli bilgi akışıyla, hastanın en doğru ve hızlı acil sağlık hizmeti alması sağlanacak.
 
Acıbadem Sigorta indirim network’u: Anlaşmalı kurumlardan hizmet alınması halinde, kart ibraz edilerek indirim oranlarından faydalanmak mümkün olacak. Güncel anlaşmalı sağlık kurumlarının listesine www.acibademsigorta.com.tr ve/veya http://www.acibademsigorta.com.tr/tr/anlasmali-  adreslerinden ulaşmak mümkün.
 
Acil Sağlık Sigortası: Sigorta kapsamında kampanya katılımcısına hediye edilen 7500 TL’lik Acil Sağlık Sigortası ile acil durumlarda, Türkiye genelindeki tüm özel hastanelerde ameliyat, hastane, tedavi, oda yemek ve yoğun bakım masrafları limit ve özel şartlar dahilinde Acıbadem Sigorta tarafından karşılanacak. Bu hizmetten ebeveynle birlikte sigortalanan 3 aile ferdi de yararlanabilecek.