Vodafone Türkiye, şirket çalışanlarından oluşan koşu takımlarına ekipçe rekabet etmenin keyifli ve eğlenceli yönünü yaşatmak üzere ilkini 26 Mayıs’ta düzenlediği Vodafone İstanbul Champions Running’in ikincisini 22 Eylül Pazar günü gerçekleştirdi. Belgrad Ormanı’ndaki 6 kilometrelik parkurda, Türkiye’nin öncü firmalarının çalışanlarından oluşan takımlar yarıştı. 35. Vodafone İstanbul Maratonu’na hazırlık ve ısınma turu niteliği de taşıyan ikinci Vodafone İstanbul Champions Running’de şirket çalışanları hem koşuda ter döktü hem de takım ruhunu pekiştirdi.

İş hayatındaki rekabet koşu parkuruna yansıdı
Sabah yağan yoğun yağmura rağmen, 50’ye yakın takım ve yaklaşık 750 şirket çalışanı, en az 5, en çok 20 kişiden oluşan takımlar halinde şirketlerini temsilen yarışmaya katıldı. Vodafone İstanbul Champions Running, yoğun iş yaşamında her gün bir maraton koşan çalışanları güzel bir sonbahar hafta sonunda iş yaşamının temposundan uzaklaştırdı. Çalışanlar, ekip ruhunu perçinleyip sporun keyfini çıkardılar.
En hızlılara sürpriz ödüller
Yarışı dereceyle bitirenler, şirketleri adına şampiyonluk gururu yaşadı. En hızlı takım, en hızlı kadın ve en hızlı erkek yarışmacıların ödüllendirildiği Vodafone İstanbul Champions Running’de 6 kilometrelik parkuru tamamlayan takımlar arasından en kısa sürede parkuru bitiren Arçelik Koşu Takımı şampiyon oldu. İkinciliği Vodafone Koşu Takımı, üçüncülüğü de Eczacıbaşı Koşu Takımı aldı. Birinci olan Arçelik takımındaki koşucular The Marmara Hotel’de çift kişilik akşam yemeği ve 5 adet Timex saatin sahibi oldu. İkinci olan Vodafone takımı, Babylon’dan çift kişilik konser bileti, üçüncü Eczacıbaşı takımıysa İKSV’den çift kişilik konser biletlerinin sahibi oldu.