Vodafone Türkiye, uçtan uca iletişim tarifeleriyle her şeyin baştan tam olduğu Vodafone Red dünyasına yeni bir fırsat ekliyor. Vodafone Red’liler, AnadoluJet biletlerini %25 indirimle edinebiliyor.
 
Bireysel Vodafone Red ve kurumsal Red Business aboneleri bundan böyle tüm yurt içi AnadoluJet uçak biletlerine %25 indirimle sahip olabiliyor. Kampanya, 31 Mayıs’a kadar AnadoluJet.com internet sitesinden yapılacak bilet alımlarında anında indirim sağlıyor.
 
Vodafone Red’liler kampanya şifrelerini mesajla ya da Vodafone Red Avantaj Cepte uygulamasına girerek kolayca edinebiliyor. AnadoluJet.com’daki kampanyalı ve promosyon biletler harici alımlar için Vodafone Red özel indirimi 20 Şubat-31 Mayıs tarihleri arasındaki uçuşlarda kullanılabiliyor. AnadoluJet kampanyasına katılmak için ANADOLUJET yazıp 6666’ya mesaj atmak yeterli. Vodafone Red’liler ayrıca akıllı telefonlarına ücretsiz yükleyebilecekleri Avantaj Cepte uygulaması üzerinden de AnadoluJet fırsat şifrelerini tek tıkla kolayca edinebiliyor.
 
Vodafone Türkiye Pazarlama Direktörü Fatih Uysal, şunları söyledi:
 
“Abonelerimizin hayatını kolaylaştırdığımız, her şeyin en baştan tam olduğu Vodafone Red dünyasında, uçtan uca iletişim hizmetlerinin yanında Red’lilere sürekli fırsatlar sunmayı hedefliyoruz. Vodafone Red’liler; tarife dakikalarıyla yurt dışını arama, yurt dışında özgürce kullanım, aile indirimi, interneti diğer cihazlarıyla paylaştırma gibi hizmetleri özgürce kullanabiliyor. Red’lilere özel asistanlık hizmeti ve mobil hizmet ekibiyle her an onlar için kolaylıklar sağlıyoruz. Yüksek mobil iletişim ihtiyaçlarının yanında sık sık seyahat eden Red’lilere özel seyahat avantajları geliştirdik. Havaalanına VIP transfer, havaalanında ücretsiz lounge kullanımı, araç kiralamada, restoranlarda ve tatil beldelerinde %50’ye varan indirim fırsatları Red dünyasının kalbinde yer alıyor. Vodafone Red’lilere sunduğumuz seyahat kolaylıklarına bir yenisini ekleyerek, Türkiye’nin önde gelen havayolu markası AnadoluJet ile iş birliğimizi hayata geçiriyoruz. Bu iş birliğiyle bireysel Vodafone Red’liler ve kurumsal Red Business aboneleri, AnadoluJet’ten yurt içi uçuş biletlerini Vodafone Red’e özel %25 indirimle edinebiliyor. Bu vesileyle herkesi Vodafone Red’in kolaylıklarla dolu dünyasına davet ediyoruz.”