Türkiye’de işletmelerin dijital haritasını çıkararak ihtiyaçlarını belirlemek üzere Yarına Hazırım Platformu’nu geliştiren Vodafone, Fibabanka ile yeni iş birliğini duyurdu. Vodafone, Fibabanka kampanyası ile Fibabanka Bonus Business Kredi Kartı sahibi şirketlere ücretsiz Lenovo tablet ve Vodafone Süper İnternet Paketi hediye ediliyor.
 
31 Mart 2015 tarihine kadar devam edecek olan kampanyaya katılan kurumsal müşterilere 8 inçlik ekranıyla her an, her yerden internete erişimi kolaylaştıran 3G özellikli Lenovo Tablet A8-50 hediye ediliyor. Fibabanka müşterileri kampanya kapsamında 5 GB interneti içinde Vodafone Süper İnternet paketini de 6 ay boyunca ücretsiz kullanabiliyor. Kampanyaya tüm Fibabanka Şubeleri’nden, 444 88 88 Fibabanka Telefon Bankacılığı’ndan ve www.fibabanka.com.tr’den başvurulabiliyor.
 
Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, kampanya hakkında şunları söyledi:
“Vodafone İş Ortağım olarak, işletmelerin hızla dijital dönüşümde yerini alması için Yarına Hazırım Platformu’nu geliştirdik. Dijitalleşerek işlerini büyütmek isteyen şirketlere kurumsal çözümler sunarken, iş birliklerimizle onlara maliyet avantajı sağlıyoruz. Fibabanka ve Vodafone’un yeni kampanyasıyla, Fibabanka Bonus Business Kredi Kartı sahibi tüm kurumsal müşterilere Lenovo tablet ve her an her yerden iş süreçlerine erişim için 5 GB interneti içinde Vodafone Süper İnternet paketini ücretsiz hediye ediyoruz. Tüm kurumsal müşterilerimize ‘Maliyetlerinizi azaltmak Vodafone İş Ortağım’la işte bu kadar kolay’ diyoruz.”
 
Fibabanka Perakende Bankacılık’tan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Emre Ergun, şunları söyledi:
“Fibabanka olarak KOBİ Bankacılığı’ndaki hızlı büyümemizi devam ettiriyoruz. Vodafone ile ortaklaşa gerçekleştirdiğimiz bu kampanyayla KOBİ’lerimize Fibabanka ile tanışmaları ve hizmetlerimizden faydalanabilmeleri için fırsatlar sunuyoruz. Kampanya kapsamında çok daha fazla KOBİ’ye ulaşarak, koşulları gerçekleştirdiklerinde hediye ettiğimiz Lenovo tablet ve Vodafone Süper İnternet Paketi ile işlerini çok daha kolay çözebilmelerini sağlıyoruz. Fibabanka olarak hızlı ve pratik hizmetler sunmak üzere tüm KOBİ müşterilerimizi şubelerimize davet ediyoruz.”