Vodafone Türkiye'nin, "Süper İnternetli Tablet" portföyüne eklediği ve Aralık ayı itibariyle satışı başlayan "Vodafone Smart Tab III"ün tanıtımı yapıldı.
Vodafone Türkiye Pazarlama Direktörü Fatih Uysal'ın ev sahipliğinde düzenlenen lansmanda, cihaza ait özellikler ve Vodafone'un dijital dönüşüme katkısına ilişkin detaylar paylaşıldı.
Lansmanda yaptığı konuşmada Uysal, Türkiye'nin dijital dönüşümünde mobil internet ve akıllı cihaz penetrasyonunun yükselmesinin kritik önem taşıdığına işaret etti. Uysal, "Bilgiye her an her yerden erişimi kolaylaştırmak adına, Vodafone Türkiye olarak Süper İnternetli akıllı cihaz portföyümüzü zenginleştiriyor ve Türkiye'de üçüncü kez Vodafone markalı tabletlerimizi müşterilerimize sunuyoruz. Vodafone Smart Tab III tabletler Aralık ayından itibaren yüksek performansları ve uygun fiyat teklifleri ile Vodafone Cep Merkezleri'nde müşterilerimizle buluşuyor" dedi.


 
120 TL değerinde zengin uygulama içeriği
 
Vodafone Smart Tab III 10 inç tablet, içinde yüklü gelen 120 TL değerindeki zengin uygulamalarla da dikkat çekiyor. Vodafone Mobil TV en çok dikkat çeken hediye uygulama olurken, tabletin içindeki ücretsiz e-gazete, kitap ve oyun uygulamaları da yeni Smart Tab III tabletleri daha cazip kılıyor.
 
Vodafone Smart Tab III tabletler, içinde Süper İnternet ile beraber sunuluyor
 
Hem evde hem dışarıda internete bağlanmanın en kolay yolu Süper İnterneti ile beraber sunulan Vodafone Smart Tab III tabletler, 24 ay kontratlı avantajlı fiyatlarla müşterilere sunuluyor. Vodafone Smart Tab III 10 inç tablet, aylık 1 GB Süper İnterneti ile beraber 24 ay kontratlı olarak ayda  55 TL, Vodafone Smart Tab III 7 inç tablet ise 1 GB Süper İnterneti ile beraber 24 ay kontratlı olarak ayda 45 TL’den sunuluyor. Ayrıca daha yüksek kullanım yapmak isteyen müşteriler için 6 GB’lık Süper İnternet seçenekleri de mevcut.
 
Aboneler kredi kartı taksit kısıtlamasından etkilenmeyecekler
 
Vodafone önemli bir adım atarak Smart Tab III tabletleri, 24 ay kontratlı fiyatlarla müşterilere sunulacağını açıkladı. Vodafone'un 24 ay kontratlı satış seçeneği ile aboneler BDDK'ın ( Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kuruluşu ) yakın zamanda yürürlüğe koymayı planladığı kredi kartı ile alışverişlerde taksit kısıtlaması uygulamasından bir nebze olsun etkilenmeyecekler.
 
Smart Tab III – 10 inç
 
İşletim Sistemi: Android 4.2
Ekran: 10.1 inç, WXGA TFT-IP, 1280x800 çözünürlük
İşlemci: MTK8389 4 çekirdekli işlemci, 1.2 GHz
RAM: 1 GB
Dahili hafıza: 16 GB (Micro SD ile 32 GB desteği)
Arka kamera: 5 MP, ön kamera: 0,3 MP
Batarya: 6350 mAh
Toplam ağırlık: 560 gram
Boyutlar: 260 x 180 x 8,6 mm
 
Smart Tab III – 7 inç
 
İşletim Sistemi: Android 4.2
Ekran: 7 inç, WSVGA TFT-IPS, 1024x600 çözünürlük
İşlemci: MTK8389 4 çekirdekli işlemci, 1,2 GHz
RAM: 1 GB
Dahili hafıza: 16 GB, Micro SD ile 32 GB kart desteği
Arka kamera: 5 MP, ön kamera: 0,3 MP
Batarya: 3500mAh
Toplam ağırlık: 350 gram
Boyutlar: 194 x 120 x 11 mm