Yarına Hazırım Platformu’nu geliştiren Vodafone, esnafa maliyet avantajı sağlayacak Aygaz kampanyasını yıl sonuna kadar uzattı. Vodafone ile Aygaz’ın esnafa tasarruf fırsatı yaratma hedefiyle hayata geçirdiği iş birliği, yoğun ilgi üzerine 31 Aralık’a kadar devam edecek. Kampanya kapsamında Vodafone’lu esnaf, Aygaz Otogaz ve Mogaz Otogaz’dan her bir 50 TL’lik otogaz alımında anında 5 TL, toplamda 15 TL indirim kazanıyor. Ulaşım ihtiyaçları için LPG’li araçları tercih eden esnaf, böylece Vodafone İş Ortağım’ın desteğiyle günlük maliyetlerinde bir avantaj kalemi daha elde etmiş olacak.
 
Esnafa indirim yıl sonuna kadar geçerli
 
Kampanya şifresi almak için esnaf tarifelerinde olmak ve 31 Aralık 2014 tarihine kadar AYGAZ yazıp 6666’ya SMS göndermek yeterli. Kiosk cihazı bulunan Aygaz veya Mogaz Otogaz istasyonlarında şifreler kiosk üzerinden teyit edilerek Parokart’a yükleniyor. Bu yükleme sonrası 50 TL ve üzeri otogaz alışverişinde 5 TL indirim anında kullanılıyor. Kiosk bulunmayan istasyonlarda şifre istasyon görevlilerince sistemden teyit ediliyor ve indirimden anında faydalanılabiliyor.
 
Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, şunları söyledi:
 
“Vodafone İş Ortağım olarak, Türkiye’de dijitalleşmeye en çok ihtiyaç duyan ve bundan en çok faydalanacak esnafımızı önemsiyoruz. Esnafın hızla dijital dönüşümde yerini alması için Yarına Hazırım Platformu’yla onları yakından tanımayı amaçlıyoruz. İşlerini yarına hazırlamayı sağlayacak çözümler önerirken, onlar için tasarruf fırsatları yaratmaya odaklanıyoruz. Ekonomimizin gizli kahramanları olan esnafın günlük maliyetlerini kontrol etmelerine yardımcı olmak için, onların otogaz yükünü hafifletmeyi hedefledik. Aygaz ile hayata geçirdiğimiz iş birliğinin yoğun ilgi görmesinden mutluyuz. Esnafımız 31 Aralık’a kadar uzattığımız kampanyamızla otogaz alışverişlerinde her 50 TL için anında 5 TL, toplamda 15 TL indirimden faydalanabiliyor. Esnafımıza ‘Maliyetlerinizi azaltmak Vodafone İş Ortağım’la işte bu kadar kolay’ diyoruz. Türkiye ekonomisi uzun yıllardır ayakta tutan esnafımıza rekabetçilik, verimlilik ve maliyet avantajı sunarak beklentilerini karşılayacak ürün ve hizmetler geliştirmeye devam edeceğiz.”