Wings’in yenilenen internet sitesi zengin ve renkli içeriğiyle dikkat çekiyor. www.wingscard.com.tr kullanıcılarına eşsiz gezi ve lezzet deneyimlerine bir tıkla ulaşma fırsatı sunuyor. Sitede ayrıca ünlü isimlerin kısa röportajları ve dünya kentlerinin video tanıtımlarının yanısıra Mil Puan sorgulama özelliği de bulunuyor.
“Hayat. Şimdi. Benzersiz” söylemiyle kullanıcılarının yaşamlarının her anında yanında olan ve ayrıcalıklar sunan Wings, web sitesini yenileyerek, lezzet duraklarından seyahat önerilerine çok geniş bir içerikle yayına başladı. Yeni wingscard.com.tr‘de, artık Wings'in ayrıcalıklı finansal dünyasının yanı sıra, çok kapsamlı bir Wings dünyası daha var. Zengin içerikle yenilenen Wings'in yeni web sitesi, tüm dünyayı kullanıcılarının ayağına getiriyor.
Yenilenen site ile ilgili bir açıklama yapan Akbank Ödeme Sistemlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Sindel, Wings web sitesini yenilerken, Wings Card kullanıcılarına, mükemmel bir yaşam stili sunmayı, yalnızca Wings’e özgü bir deneyim yaşatmayı amaçladıklarını vurguladı. Sindel'in verdiği bilgilere göre, Wings Card kullanıcıları, yenilenen web sitesinde, Wings Card'ın benzersiz finansal ayrıcalıklarına kolayca erişirken, seyahat ve lifestyle ile ilgili birçok farklı içeriği bulabiliyorlar. Kullanıcılarına yaşamlarının her anında yanında hissettiren Wings'in yeni dünyasının içinde, gurme, wellness, travel ve life bölümleri bulunuyor. Sindel, “Web sitemizi yenilerken, Wings Card sahibi olmanın, her an en iyisine layık olmak anlamına geldiğini hissettirmek istedik” dedi.
WİNGS CARD NELER GETİRİYOR?
Wings Card kullanıcıları, video ağırlıklı olarak "yeme içme"den, sağlıklı yaşam önerilerine, dünyanın popüler birçok kenti ile ilgili kapsamlı bilgilere ve tam bir hobi alanı olan "life" ile de sanatsal konularda bilgi sahibi oluyor. Wings Card sahipleri aynı zamanda, Wingscard.com.tr içinde, video içeriklerinin yanı sıra ünlüler ile söyleşiler, konusunda duayenler ile çekilmiş birbirinden ilginç ve çarpıcı fotoğrafa ulaşabiliyor. Sitede, ayrıca tüm Style işyerlerinin tanıtıldığı yüzlerce video bulunuyor.
Dünyanın neresinde olurlarsa olsunlar, Wings ile yaşamını renklendiren Wings Card kullanıcıları, aynı zamanda kartlarının kendilerine sunduğu finansal ayrıcalıklarının yanında, yeni seyahatlerini de kolayca planlayabiliyorlar. Siteye eklenen "Mil Puan sorgulama" ile, Wings Card kullanıcıları güncel Mil Puan’larını anında öğrenip, sitede görüp de gitmeyi arzuladığı bir destinasyona bedava uçuş planlarını hemen yapabiliyorlar.
Tüm bu yeniliklerin yanı sıra wingscard.com.tr tüm içeriklerini Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, ve Youtube gibi son zamanların trendi sosyal paylaşım ağlarında da duyuruyor..