Türk Telekom, "Tatil Hat" kampanyası ile ev avantaj tarifesi kullanıcılarına ana hatlarına ek olarak tanımlayabilecekleri ve yılın istedikleri döneminde kullanabilecekleri ek bir hat olanağı sunuyor.
Türk Telekom'dan yapılan açıklamaya göre, Türk Telekom müşterileri 10 Haziran'da başlayan "Tatil Hat" kampanyasıyla dönemsel kullanım yaptıkları ikinci evlerine gittiklerine her defasında yeniden hat açtırma-kapatma işlemi ile uğraşmak zorunda kalmıyor. "Tatil Hat" müşterileri bağlantı için ücret ödemiyor. Hem de ev avantaj paketlerine sunulan dakikalarını "Tatil Hat"larında da kullanabiliyor. Her ay 19.00 ile 07.00 saatleri arasında ek ücret ödemeden her iki hattında da kullanabilecekleri 6 bin şehir içi ve şehirler arası dakikaları bulunuyor. 3 ayı geçen kullanımlarda ise aylık 15 lira kullanım bedeli ödeniyor.
Kampanya ile ilgili detaylı bilgilere "444 1 444" numaralı Türk Telekom Çağrı Merkezi, bayi ve ofis kanalları ya da "www.turktelekom.com.tr" internet adresinden ulaşılarak, kampanyaya başvuru yapılabiliyor.