Apple kısa bir süre önce iPhone 5C ve iPhone 5S modellerini tanıtarak teknoloji dünyasında gündemin en başındaki şirket olmuştu. Apple ele geçirdiği bu rüzgarı bırakmamak için ikinci bombayı patlatmaya hazırlanıyor.
Hakkında bir çok sızıntı çıkan yeni iPad hakkında herhangi bir duyuru yapmayan şirket, önümüzdeki günlerde düzenleyeceği etkinlikle yeni iPad'i tanıtmaya hazırlanıyor.
Apple hakkında haberleriyle dikkat çeken All Things D sitesinin haberine göre Apple 22 Ekimde sadece davetli kişilerin ve basın mensuplarının katılacağı özel bir toplantı düzenleyecek. Ancak verilen haberde etkinliğin nerede düzenleneceği henüz netlik kazanmadı.
Rakibi Microsoft ve Nokia'nın bu tarihlerde yapacağı etkinlikler, Apple'ın özellikle bu tarihi seçtiği yorumlarına neden oldu. 22 Ekimde Microsoft yeni tabletleri Surface 2 ve Surface Pro 2 modellerini yurt dışında satışa sunarken, Nokia da aynı gün içinde bir etkinlikle yeni cihazlarını tanıtacak.
Apple’ın tamda bu tarihte yüksek çözünürlüklü yeni iPad modelini veya modellerini tanıtmaya hazırlanması şimdiden, çok hareketli bir gün yaşanacağının habercisi gibi gözüküyor.
All Things D'nin haberinde yeni çıkacak iPad modellerinin 64-bit A7 işlemcisi kullanacağı bilgisini paylaştı.