Ziraat Bankası Yeni Nesil İnternet Şubesi  Interactive Media Awards tarafından Finansal Hizmetler kategorisinde, Best in Class (Sınıfının En İyisi) Ödülü'ne layık görüldü. Tasarım, içerik, fonksiyonel özellikler, kullanılabilirlik, standartlara uygunluk, çapraz tarayıcı uygunluğu kriterlerinde yapılan  değerlendirmelerde Ziraat Bankası Yeni Nesil İnternet Sitesi 5 kategoride 500 üzerinden 492 alarak rakiplerini geçti ve IMA’nın ‘’Best in Class (Sınıfının En İyisi)’’ sertifikasını almaya hak kazandı.

Ziraat Bankası Yeni Nesil İnternet Şubesi

Ziraat Bankası İnternet Şubesi müşterilerine daha hızlı, daha kolay, daha işlevsel, bir internet bankacılığı deneyimi yaşatıyor. Bilgi mimarisi, altyapı, tasarım ve  yeni nesil bilgi teknolojileriyle donatılan Ziraat Bankası İnternet Şubesi yeni özellikleri ve basit olduğu kadar kullanışlı da olan tasarımıyla, internet bankacılığının en keyifli ve kolay yolunu sunuyor!
Kullanışlı bilgi erişimi, modern tasarım ve yazılım çalışmalarıyla Yeni Nesil İnternet Şubesi; müşterilerin bankacılık işlemlerini çok daha efektif bir şekilde gerçekleştirmeyi amaçlıyor. Eklenen ekran uygulamaları sayesinde müşteriler istediği bilgilerine ve işlemlerine kolayca ulaşabilir, akıllı takvim uygulaması ile kendinize ileri tarihli hatırlatmalar yapabilirler.
Yeni Nesil İnternet Şubesi ihtiyaçlara göre kategorize edilmiş kolay erişim sağlanabilir menü yapısıyla ve kullanıcı dostu görünümüyle müşterilerin beklentilerini karşılamayı amaçlıyor. Ziraat Yeni Nesil İnternet Şube’de bankacılık işlemleri kolaylıkla yapılabilir, hesaplar ve profil bilgileri tek bir noktadan takip edebilir, Ziraat Bankası’nın tüm ürünlerini Ziraat Plus başlığı altında inceleyebilir, bu ürün ve hizmetlere tek bir adımda sahip olunabilir.
Modern tasarımı sayesinde, Ziraat Bankası yeni nesil internet şubesi hem bilgisayarlarda hem de mobil cihazlarda rahatlıkla kullanabilir, bankacılık işlemleri mekâna ve zamana bağlı kalmadan kolayca gerçekleştirebilir.