OKI’nin inovasyon yeteneğini kullanarak, grafik sanatları sektörüne özel olarak geliştirdiği,  kendi segmentinde bir ilk olan devrim niteliğindeki 5 renkli A3 yazıcı ES9541, CMYK+1 spot renkle baskı yapabiliyor ve  renkli yüzeylere beyaz renk veya parlak baskı yapma özelliği ile ön plana çıkıyor. Profesyonel baskının birçok alanında yenilikçi çözümler sunan ES9541, prestijli “Good Design” ve “Viscom” ödüllerine sahip bulunuyor.
 
Öncü OKI LED teknolojisi kullanılarak kurumların ve son kullanıcıların taleplerine uygun olarak geliştirilen ES9541 tasarımlarını müşterilerine en canlı şekilde göstermek isteyen reklam ajanslarına, kağıdın yanısıra transfer kağıdı aracılığıyla farklı medyalara baskı veya prova baskı yapan promosyon firmaları ve benzeri şirketlere çok zengin seçenekler sunuyor. Vinil ve şeffaf film üzerine pencere grafikleri, çeşitli medyalara satış noktası materyalleri, parlak ve renkli broşürler, kırtasiye ürünleri, kartvizitler, davetiyeler, menüler, el ilanları, renkli tişörtler ... ve daha fazlasını en kolay şekilde, uygun maliyetle elde etmek isteyenler ve bu işlemleri ofis içine almak isteyen firmalarda, ES9541’in avantajlarından yararlanabilecek geniş grup içinde yer alıyor..
 
OKI tarafından geliştirilen  ES9541 ayrıca dakikada 50 sayfa baskı hızı ve yüksek baskı kapasitesi ile  bir ofisin günlük renkli – siyah beyaz baskı ihtiyacını karşılayacak özelliklere sahip bulunuyor
 
ES9541, geliştirilmiş medya esnekliği, baskı sırasında renk bütünlüğü korunarak elde edilen son çıktı kalitesi, kullanım kolaylığı, rekabetçi fiyat, daha uzun ürün ömür ve toplam sahip olma maliyetinin yarattığı avantajlar ile dikkat çekiyor.
 
OKI’nin “Multi level ProQ” ve isteğe bağlı olarak  bir EFI Fiery® XF sunucu teknolojilerini de kullanan ES9541 tüm baskılarda yüksek tutarlılıkta renkler, ince detaylar ve yüksek canlılık, gerçeklik  hissi veren sonuçlar  sunuyor. 
 
ES9541 ile geçmişte birden fazla işlem sonucu elde edilen ve maliyeti yüksek olan uygulamalar yerini, çok daha kolay gerçekleştirilen maliyeti uygun yaratıcı çalışmalara bırakıyor. 
 
OKI ES9541’in üstün özellikleri şöyle sıralanıyor:
 
•             Yüksek Baskı hızı: Dakikada 50 sayfa baskı(Siyah-Beyaz / Renkli)
•             Medya esnekliği: A6’dan SRA3’e ve 1,3m uzunluğundaki afişlere kadar ileri seviye kağıt yönetimi
•             Yüksek gramaja baskı: 360gr/m2’ye kadar kağıt ağırlığına tek yüz, 320gr/m2’ye kadar  çift yüz baskı
•             Farklı medyalara baskı: Parlak kağıt, film, transfer kağıdı, su geçirmez kağıt ve daha birçok kağıt çeşidine baskı
•             Geniş tepsi kapasitesi: Standart 530 sayfalık çekmece ile birlikte en çok beş çekmeceye kadar  (2.950 sayfa). Esnek kullanım için güçlendirilmiş 300 sayfalık çok amaçlı çekmece.