TP-LINK, yeni nesil kablosuz ağ standardı olan ve WiFi hızını üç kat artıran 802.11ac’ye geçişi destekleyen bir kampanya başlattı. TP-LINK’in 802.11ac destekli yönlendiricisi Archer C20i’yi alanlara Archer T2U USB adaptör hediye ediliyor. Böylece AC desteği olmayan bilgisayarlara hız dopingi yapılabiliyor. 

Siyah kasası ve farklı tasarımı ile ilgi çeken bir model olan Archer C20i, toplamda 733Mbps kablosuz hızlara ulaşabiliyor. Özellikle çevrimiçi oyun sevenler, internetten HD film indirenler için kesintisiz ve hızlı internet sağlayan bu yönlendirici, dik duran tasarımı ile bağlantı noktalarına ulaşımı da kolaylaştırıyor. Çift kanal desteği olan ürün 5GHz kanalında 433Mbps, 2.4GHz kanalında ise 300Mbps kablosuz hızlara sahip.  Yüksek kaliteli antenleri ile her yöne ve kararlı sinyal yayabilen ürün, sadece hızı ile değil kapsama alanı ile de farklılık yaratıyor.

TP-LINK’in Türkiye genelindeki tüm bayileri ile e-ticaret sitelerinde Archer C20i alan herkese hediye edilecek olan Archer T2U USB adaptör ise AC desteği olmayan bilgisayarları AC standardına taşımayı sağlayan bir ürün. 802.11b/g/n destekli PC ya da dizüstü bilgisayarlara USB’den bağlanarak kablosuz ağ standardını yükselten Archer T2U, kablosuz 600Mbps hıza sahip. Çift kanallı ve AC destekli bu ürün ileri düzeyde güvenlik de sunuyor. Normalde 37 USD + KDV fiyatla satılan bu USB adaptör, Archer C20i alanlara ücretsiz hediye ediliyor.

Üstelik her iki ürünün kurulumları da son derece basit. WiFi hızını üç kat artıran yeni nesil kablosuz ağ standardına geçmek isteyenler için uygun bir fırsat sunan kampanya Şubat ayı sonuna kadar devam edecek.