İngiltere Isıtma Sektörünün önde  gelen 100 yıllık kuruluşu IDEAL’in Türkiye’de iştiraki olan Termo Teknik, LOGIC 31/35 kW Premix Yoğuşmalı Kombi’yi Türk kullanıcısının beğenisine sunuyor.  Avrupa’da yüksek  kullanıcı sayısına sahip olan  ve dört yıl önce Termo Teknik tarafından Türkiye’ye sunulan LOGIC 26/35 kW Premix Yoğuşmalı Kombi’nin daha yüksek ısıtma kapasitesine sahip modeli 31/35 kW, 31 kW ısıtma ve 35 kW sıcak su kapasitesi ile kalabalık aileler ve büyük konutların ısıtma ihtiyaçlarına yanıt verecek.
 
Türkiye’de Termo Teknik tarafından desteklenen, güven duyularak ve sevilerek kullanılan LOGIC 26/35  kompakt yapısı, mükemmel tasarımı, yüksek verimliliği ve sessiz çalışması ile tanınıyor.
 
Yüksek verimlilik çevreci ve ekonomik ısınma
Enerji tasarrufunun önem kazandığı günümüzde yoğuşmalı kombiler daha çevreci bir çözüm sunarken, uzun vadede sağladıkları tasarruf ile de tüketicilerin yüzünü güldürüyor. Gün geçtikçe artan doğalgaz faturaları nedeniyle, bireysel ısınma ve sıcak su kullanımında yoğuşmalı  kombiler, yüksek verimlilik ve tasarruf özellikleriyle öne çıkıyor. Yanma sonucu oluşan atık gazların içerisinde bulunan su buharının özel dizayn edilen ısı eşanjörü vasıtası ile ısıyı alarak sisteme tekrar kazandıran yoğuşmalı kombiler, evinizin küçük ya da büyük olmasından bağımsız olarak, konvansiyonel kombilere göre her koşulda daha yüksek verimlilik ve daha düşük emisyon değerleri sunuyor.
 
Gelecek kuşakların ihtiyacı olan doğal kaynakların daha etkili kullanılması, çevreci ürün tasarımlarının önem kazandığı Avrupa’da ise verimliliğin maksimum seviyede tutulması en önemli kriterlerden. Bu nedenle Avrupa’nın bir çok ülkesinde kullanılan bireysel kombilerin yoğuşmalı olması kanun ile korunuyor.
 
Verimin iyisi faturada belli olur
LOGIC Premix Yoğuşmalı Kombi, yapılan araştırmalara göre, yılın aynı dönemlerinde, aynı izolasyon yapısına ve aynı metrekareye sahip, aynı ısıtma kapasitesi ihtiyaçlarında benzer yoğuşmalı kombilere göre daha az yakıt harcıyor. LOGIC 31/35 kW Premix Yoğuşmalı Kombi, yüksek kapasitesi ile büyük alanlarda ve daha yüksek ısıtma ihtiyaçlarına da etkili çözüm sunacak.
 
Yüksek sıcak su kapasitesi ve çevreci verimlilik
LOGIC Kombi, her iki kapasite seçeneğinde de sahip olduğu paslanmaz çelik plakalı eşanjör ile ısıtma ihtiyacını karşılarken, herhangi ilave bir ekipmana ihtiyaç duymadan dakikada yaklaşık 20 litre sıcak su verebiliyor. LOGIC kombiyi Türkiye’nin ideal kombisi yapan bu özellik ile çift banyolu büyük konutlarda dahi konfor sağlanabiliyor. Mutfakta ve iki banyoda aynı anda sorunsuz kullanıma yetecek kadar yüksek sıcak su kapasitesine sahip olan LOGIC, yüzde 109’a varan yüksek enerji verimliliği ile tüketiciye yüksek gaz tasarrufu sağlayan, en düşük atık gaz aralığına sahip NOx sınıfı ile çevreci de bir ürün. LOGIC,  geniş modülasyon aralığına sahip gaz valfi ile kapasitesinin yüzde 24‘üne kadar düşerek ihtiyaç duyulanın üzerinde ısınmayı engelliyor ve böylece kombinin ömrü uzuyor.
 
Kompakt ölçüler sayesinde her eve kolay montaj
LOGIC Premix Yoğuşmalı Kombi; 70 cm boyu, 39.5 cm eni ve sadece 27.8 cm’lik derinliği ile emsallerine kıyasla dar alanlarda bile yüksek ısıtma kapasitesi ihtiyaçlarında en doğru çözümü sağlıyor.
 
LOGIC, çalışırken sadece fısıltı düzeyinde ses çıkarıyor
Sessiz çalışma ve tasarruf, bireysel kombilerde tüketiciler tarafından en çok aranan özelliklerden. Elektronik ateşleme, soft start özelliği ve fabrika ön ayarlı gaz/hava karışım oranı sayesinde patlamasız kalkış ve sessiz çalışma özelliği LOGIC’i emsallerinin yanında bir adım daha öne çıkartıyor. Tam kapasitede çalıştığı zamanda ölçülen ses seviyesi ise 33.4 db gibi fısıltı düzeyinde. Ortalama bir buzdolabının bile çıkardığı sesin 50 dB olduğu düşünülürse, LOGIC bu özelliğiyle bile üstün nitelikli bir tasarıma sahip.