1850 yılında Isaac Merritt Singer, eşinin bitmek tükenmek bilmeyen dikiş uğraşlarını görünce narin parmakları ve güzel gözleri yorulmasın diye dikiş makinesini icat etti. İşte bu kısa öykü, Singer markasının ruhunda tutkulu bir aşk gizli olduğunun en güzel işareti… Şimdi ise sevdiğimiz kişiye aşkımızı en güzel şekilde ifade etme sırası bize geldi. Dikiş makinesinin mucidi Singer’in birbirinden hünerli modelleri ile bu çok kolay. Yapmanız gereken tek şey sevdiğiniz erkeğe nasıl bir hediye hazırlayacağınıza karar vermek ve Singer dikiş makinenizin başına geçmek.  Ya da sevdiğiniz kadın için en uygun Singer dikiş makinesini seçerek ona hediye etmek…  

Singer ile aşkınızı hediyenize işleyin… 

Bir Singer dikiş makineniz varsa, Sevgililer Günü için hazırlayacağınız hediyeye aşkınızı ilmek ilmek işlemeniz mümkün. Singer dikiş makineleri, yeteneklerinizi ve hünerlerinizi sergileyebileceğiniz birçok özellik içeriyor. Fotoğraf işleyebilen, internetten desen indirip işleyebilme olanağı sunan, dokunmatik ekranlı ve LED aydınlatmalı Singer dikiş makineleri ile dikiş dikmek oldukça kolaylaşıyor. İstediğiniz tasarımı yaratmak için sadece hayal etmeniz yetiyor, gerisini üstün özellikleri ile Singer hallediyor. Üstelik dünyaca ünlü marka, sadece ileri teknoloji ürünü dikiş makineleri ile değil www.kendimodaniyarat.com adresinde verdiği pratik bilgilerle de yanınızda. Sitede kusursuz dikiş için pek çok öneri ve hediye alternatifleri için farklı şablonlar bulmanız mümkün.  

Sevdiğiniz kadına bir Singer hediye edin… 

Dikiş dikmek, günümüzün en popüler hobileri arasında yer alıyor. Özellikleriyle fark yaratan Singer dikiş makineleri ile kadınlar hayallerindeki tasarımları yaratarak kendi modalarını oluşturabiliyor. Singer, pratik modelleri ile Sevgililer Günü’nde kalbinizdeki kadına verebileceğiniz en özel hediye alternatifleri arasında ilk sıralarda geliyor.