iPad Air 2 ve iPad mini 3'ün Türkiye fiyatı ve çıkış tarihi netlik kazanırken, kullanıcılar ekim sonu itibariyle tabletlere kavuşacak.

Apple’ın kısa süre önce resmen duyurduğu yeni nesil tabletleri iPad Air 2 ve iPad mini 3’ün Türkiye fiyat bilgisi açıklandı. Apple Store’da iPad Air 2 1.449 liradan başlayan fiyatlarla listelenirken; iPad mini 3 ise 1.169 liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

1414182608_ipadair234flflatbttm3upipadmini334frflatbttm3upwifius-en-screen.jpg

31 Ekim'de kullanıcılarla buluşacak tabletlerden iPad Air 2 sadece Apple'ın değil halihazırda mobil dünyasının en gözde tableti olarak dikkat çekiyor. Yenilenen ekranı, daha ince bir kasa ve sahip olduğu en güçlü mobil işlemciyle iPad Air 2 üst düzey tablet satın almak isteyen kullanıcıların tercihlerinde ilk sıralarda yer alacaktır. 

iPad mini 3 ise önceki iPad mini tablet modeliyle neredeyse aynı donanıma sahip. iPhone 6 Plus satışlarını da hesaba katarak Apple'ın iPad mini 3'te özellikle donanım tarafından yeni bir şeyler getirmediğini görüyoruz. iPad mini 3'ü iPad mini 2'den ayıran detayları Touch ID, Apple Pay ve altın renk versiyonu şeklinde sıralayabiliriz.