GoPro, Nisan ayında şaşırtıcı bir hamle yaparak 5.2K çözünürlükte 360 derecelik görüntü ve video çekme yeteneğine sahip yeni kamerası Fusion’ın duyurusunu gerçekleştirdi.

Daha önce teknik özelliklerini sizler ile paylaştığımız GoPro Fusion'ın, şirketin sponsor olduğu Dağ oyunları'nda sergilenmesi ile birlikte cihazı hakkında yeni detaylar ortaya çıktı.

Gelin, şimdi GoPro ailesinde yer alan diğer ürünlere göre oldukça farklı bir tasarıma sahip olan Fusion'a yakından göz atalım.

GoPro Fusion özellikleri ve tasarımı
Hero 5'in büyük versiyonu olarak nitelendirilen GoPro Fusion, 360 derece çekim yapabilmek için bir tanesi ön ve bir tanesi arka tarafta olmak üzere toplamda iki adet kamera sensörüne ev sahipliği yapıyor.

17-06/09/gopro-fusion-1.jpg

Cihazı inceleme fırsatı bulan kullanıcılar çekilen görüntülerin başarılı yazılım sayesinde kusursuz hale getirildiğini belirtirken, GoPro yetkilileri henüz cihazın çıkış tarihi ve fiyatı hakkında açıklama yapmaktan kaçınıyor.

17-06/09/gopro-fusion-2.jpg

Hero 5 modeli ile benzer bir LCD ekrana ve güç tuşuna sahip olan cihazın, batarya performansı ise kullanıcılar tarafından en çok merak edilen konular arasında yer alıyor.