Görünen o ki, 2019 Samsung için bir hayli hareketli bir yıl olacak. Önümüzdeki yıl katlanabilir telefonunu ve yepyeni Galaxy S10 modellerini tanıtacak olan teknoloji devinden yeni haberler var.

MWC 2019 etkinliğinde Galaxy S10, S10 Lite ve S10 Plus modelleri ile birlikte Samsung, 5G destekli ve 6 kameraya sahip olan S10 Special Edition modelini de tanıtacak.

Söz konu bu model 6.7 inç boyutundaki devasa bir AMOLED ekranın üzerine kurulacak. Önde iki, arkada dört adet olmak üzere toplamda 6 farklı kamera sensörü bizleri karşılayacak. Hem kamera hem de ekran bakımından kendine hayran bıraktıran özelliklere sahip olan amiral gemisi, hakkında çok konuşulacak bir detay daha gün yüzüne çıkartıldı.

6 kameralı Galaxy S10’un arka yüzeyi seramik olacak!

Şirkete yakın kaynaklardan aktarılan bilgilere doğrultusunda Galaxy S10 Special Edition, tanıtılacak olan diğer 3 ana modele kıyasla daha yüksek bir fiyat etiketine sahip olacak.

Beyond X kod adıyla gün yüzüne çıkartılan bu model ile birlikte en son teknolojileri kullanıcılarına sunacak olan teknoloji devi, söz konusu bu telefonun tasarımıyla da ön plana çıkmayı hedefliyor. Galaxy S serisinin onuncu yılına özel olarak üretilecek olan 6 kameralı S10 modelin, arka panelinin seramik ile kaplanacağı belirtiliyor.

Onuncu yıla özel olarak üretilen telefon tıpkı, Xiaomi’nin Mi Mix modellerinde olduğu gibi arka paneli seramik olacak. Görünüş açısından oldukça şık ve modern bir görünüme sahip olacak olan pahalı S10 modeli, siyah ve beyaz renk seçeneklerine de sahip olacak.

Sammobile tarafından aktarılan bilgiler de ise Samsung’un yeni amiral gemisinde 3 boyutlu yüz tarama sensörüne de yer verileceği özellikle belirtiliyor. Depolama kısmında ise eli bol tutacak olan Samsung’un özel yapım telefonu ayrıca 512 GB dahili hafızaya da sahip olacak.

Snapdragon 8150 ve Exynos 9820 işlemcisinden de güç alacağı kesinleşen telefon ile ilgili tüm bilinenler şimdilik bunlarla sınırlı.(Shiftdelete)